Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σέρβοι για Τσούμιτς : Ο Ολυμπιακός μάς παίρνει τα καλύτερα ταλέντα

Σέρβοι για Τσούμιτς : Ο Ολυμπιακός μάς παίρνει τα καλύτερα ταλέντα

Δημοσίευμα από τη Σερβία κάνει αναφορά στον Νίκολα Τσούμιτς, που ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, και αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να χάνονται από το πρωτάθλημα της χώρας τέτοιοι παίκτες (όπως και ο Ραντζέλοβιτς) και να τους ανακαλύπτει ο Ολυμπιακός πρώτος απ' όλους

Εντός της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό ο Νίκολα Τσούμιτς, που αποχαιρέτησε τη Ραντνίσκι Νις και είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Η αποχώρηση του νεαρού άσου μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει στη Σερβία, με τα ΜΜΕ της χώρας του να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους που ένα τέτοιο ταλέντο θα φύγει για το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας mondo.rs αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να ανακαλύπτει ταλέντα τύπου Τσούμιτς και Ραντζέλοβιτς πριν καν κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να τους κάνει δικούς του.

Η απάντηση βέβαια βρίσκεται στο εξαιρετικό δίκτυο σκάουτινγκ που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι», αφού τίποτα δε γίνεται τυχαία.

Το ρεπορτάζ στέκεται στην εκπληκτική χρονιά του 21χρονου εξτρέμ, ο οποίος σε 27 ματς με τη Ραντνίτσκι σημείωσε 16 γκολ με 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας πάταγο στο σερβικό πρωτάθλημα.

Ήταν ο κύριος λόγος που η ομάδα του τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, σκοράροντας μάλιστα και στα πέντε τελευταία ματς του πρωταθλήματος και δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση.

Από τις 30 Νοεμβρίου 2020, όταν μπήκε ο Ολυμπιακός στη ζωή του, έως και σήμερα, σε 14 αναμετρήσεις, ο Τσούμιτς έχει πετύχει ισάριθμα γκολ, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος, αλλά και 4ος σκόρερ της Λίγκας με τα συνολικά 12 γκολ του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024