Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Ποκουσέφσκι οι πρώτες κλήσεις του Κοκόσκοφ στη Σερβία

Με Ποκουσέφσκι οι πρώτες κλήσεις του Κοκόσκοφ στη Σερβία

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι ανάμεσα στα ονόματα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας. Εκτός ο Μιλουτίνοφ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι τον θαυμάσαμε με τους Έφηβους της Σερβίας και τώρα αναμένεται να πάρει… μυρωδιά και από την ομάδα των μεγάλων. Ο λόγος για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος είναι ανάμεσα στους παίκτες που επέλεξε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ για την πρώτη συνάντηση των διεθνών.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι στις επιλογές του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού για την πρώτη… μάζωξη στις 23/6 ενώ εκτός θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «MaxBet Sport», ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας κάλεσε ξανά τον Νίκολα Κάλινιτς, με τον Πόκου να είναι μαζί με τους κορυφαίους παίκτες της χώρας του όντας μόλις 18 ετών.

Συγκεκριμένα, η προεπιλογή των Σέρβων αποτελείται από τους: Μίλος Τεόντοσιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μπράνκο Λάζιτς, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Όγκνιεν Κούζμιτς, Νίκολα Γιοβάνοβιτς, Μπόρισα Σίμανιτς, Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Ράντε Ζάγκορατς, Όγκνιεν Γιαραμάζ, Νίκολα Γιάνκοβιτς, Ούρος Τριφούνοβιτς, Νίκολα Ρέμπιτς, Λούκα Άστσεριτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Στέφαν Ποτ, Στέφαν Τζόρτζεβιτς, Μάρκο Πετσάρσκι, Αλέξα Ραντάνοφ, Ντάλιμπορ Ίλιτς, Στέφαν Γιάνκοβιτς, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Φίλιπ Πετρούσεφ, Λούκα Μίτροβιτς.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024