Μένει ελεύθερος από την Τρέντο ο Τζεντίλε
Ο Ιταλός φόργουορντ θέλει να φύγει από την ομάδα του καθώς δεν θα συμμετάσχει σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αναζητήσει ο Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ο Ιταλός φόργοουορντ, ο οποίος πέρασε από την χώρα μας χωρίς να μπορέσει να κάνει κάτι αξιόλογο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ζήτησε από την Τρέντο να λύσει το συμβόλαιό του.
Ο λόγος που πήρε αυτήν την απόφαση είναι επειδή η ιταλική ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα αναγκαζόταν να έπαιζε μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα.
Φέτος με την Τρέντο, ο 27χρονος είχε κατά μέσο όρο 15,1 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ στο πρωτάθλημα Ιταλίας, ενώ στο Eurocup είχε αντίστοιχα 13,9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ.
Πλέον αναζητά ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και την 8η ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί.
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442