
Λάρισα: Εξάχρονο αγοράκι παρασύρθηκε από ΙΧ
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο μεταφέροντας το αγοράκι στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να το δει παιδοχειρουργός, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι του.
Ένα 6χρονο παιδάκι παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας.
Το συμβάν σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί στην οδό Κοράη, μπροστά από την Παλαιοημερολογίτικη εκκλησία Αγίων Αποστόλων, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, λόγω του ότι εκείνη την ώρα σχολούσε η εκκλησία, στο σημείο υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, με τον κόσμο να συγκεντρώνεται προσπαθώντας να βοηθήσει.
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο μεταφέροντας το αγοράκι στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να το δει παιδοχειρουργός, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι του.
- Η μεταγραφή του Παναγιώτου στον Ολυμπιακό αλλάζει τις ισορροπίες του ελληνικού χάντμπολ (pic)
- Ο Μάικλ Τζ. Φοξ, η σύζυγός του Τρέισι Πόλαν και η νόσος του Πάρκινσον
- Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε δεύτερη πρόταση της Ντουμπάι για τον Γουόκαπ
- Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Πάκσι
- Χάσμα νοσηρότητας: Το χάσμα ανάμεσα στο προσδόκιμο και στο υγιές προσδόκιμο ζωής – Ζούμε περισσότερο, ζούμε όμως καλύτερα;
- EU Gives Guarded Welcome to New US Tariffs



