Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Δοκίμασε 5-3-2 ο Δώνης ενόψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Δοκίμασε 5-3-2 ο Δώνης ενόψει Ολυμπιακού

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν έχει καταλήξει στην τελική ενδεκάδα για το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακός δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκό (21/06, 21:30), με τον Γιώργο Δώνη πάντως να μην έχει κατασταλάξει αναφορικά με τους 11 που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να είναι προβληματισμένος αναφορικά με την ενδεκάδα και αλλά και το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους για αυτό προχώρησε σε αρκετές δοκιμές.

Ο Δώνης δοκίμασε πάρα πολλά σχήματα και από ότι όλα δείχνουν έχει καταλήξει στο 4-2-3-1,  την ώρα που είδε ακόμα και το 5-3-2.

Αναφορικά με τα πρόσωπα τώρα; Ο Έλληνας τεχνικός στο 4-2-3-1 χρησιμοποίησε και τον Χατζηθεοδωρίδη στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ η έκπληξη ήταν και ο Κουρμπελης σε αυτήν την θέση, με τον Ανουάρ να παίζει ως εξάρι.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και μέχρι την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει τους παίκτες που θα αντιπαρατάξει το βράδυ της Κυριακής (21/06) απέναντι στον Ολυμπιακό, στο τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024