Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακός δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκό (21/06, 21:30), με τον Γιώργο Δώνη πάντως να μην έχει κατασταλάξει αναφορικά με τους 11 που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να είναι προβληματισμένος αναφορικά με την ενδεκάδα και αλλά και το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους για αυτό προχώρησε σε αρκετές δοκιμές.
Ο Δώνης δοκίμασε πάρα πολλά σχήματα και από ότι όλα δείχνουν έχει καταλήξει στο 4-2-3-1, την ώρα που είδε ακόμα και το 5-3-2.
Αναφορικά με τα πρόσωπα τώρα; Ο Έλληνας τεχνικός στο 4-2-3-1 χρησιμοποίησε και τον Χατζηθεοδωρίδη στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ η έκπληξη ήταν και ο Κουρμπελης σε αυτήν την θέση, με τον Ανουάρ να παίζει ως εξάρι.
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και μέχρι την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει τους παίκτες που θα αντιπαρατάξει το βράδυ της Κυριακής (21/06) απέναντι στον Ολυμπιακό, στο τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.