O Zέλικο Ομπράντοβιτς θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στην Φενέρμπαχτσε, ωστόσο αρκετοί αστέρες της τούρκικης ομάδας είναι πιθανόν να αποχωρήσουν από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι.
Ένα από αυτά τα ονόματα είναι και ο Νάντο Ντε Κόλο, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να βρίσκεται από ότι φαίνεται στην μεταγραφική λίστα της Βίρτους Μπολόνια, η οποία σύμφωνα με την «Il Resto Del Carlino» παρακολουθεί απο κοντά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του έμπειρου γκάρντ, προκειμένου να δει αν έχει πιθανότητες να προσθέσει έναν ακόμα παίκτη Ευρωλίγκας στο σύνολο της.
Η Βίρτους θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μετά την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να κάνει άλλη μια ηχηρή προσθήκη στο ρόστερ της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιταλική ομάδα κατέκτησε το Basketball Champions League το 2019, ενώ από την νέα χρόνια θα αγωνίζεται στο Eurocup, με στόχο την επιστροφή της στην Ευρωλίγκα.
Μπλουζάκι με παίκτες του Ολυμπιακού και τη μορφή του Μπαρτζώκα να δεσπόζει, φορούσε ο Σάσα Βεζένκοφ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το T-Center, ενόψει του τελικού με τη Ρεάλ.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσε τους 12 με τους οποίους θα πορευθεί στον μεγάλο τελικό της Euroleague, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο T-Center (24/5, 21.00).
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και η οικογένεια των «πολιτών» αποχαιρετά τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου.