Λουκέτα ακόμη και στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας
Συνεχίζονται αμείωτοι οι έλεγχοι στην αγορά σε όλη την επικράτεια από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για την τήρηση των κανόνων αποτροπής διάδοσης του covid 19.
Συνεχίζονται αμείωτοι οι έλεγχοι στην αγορά σε όλη την επικράτεια από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για την τήρηση των κανόνων αποτροπής διάδοσης του covid 19.
Κατά τους χθεσινούς ελέγχους σε μπαρ και επιχειρήσεις εστίασης στην Αθήνα ανεστάλη για 15 μέρες η λειτουργία δύο καταστημάτων στην Πλάκα και στο Γκάζι και επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ και 10.000 ευρώ.
Ταυτόχρονα διεξάγονται έλεγχοι στην Πελοπόννησο σε παραλίες και καταστήματα. Πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων δηλώνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι είναι σημαντικό να τηρούνται οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης για την ασφάλεια της δημόσια υγείας αλλά και για την ομαλή πορεία της τουριστικής περιόδου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).