Είναι εκείνα τα ζώδια που θέλουν να έχουν το «πάνω» χέρι στο κρεβάτι και εκείνα που θέλουν να έχουν μια «αφέντρα» να κάνουν ό,τι τους…διατάζει..!

Ιχθύς

Μην πεις ότι δεν περίμενες από τον ευαίσθητο και γλυκό άνδρα Ιχθύ να θέλει μια γυναίκα να την έχει «αρχόντισσα». Έχει πολλά φετίχ ως ζώδιο έτσι κι αλλιώς κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θέλει να κάνει ό,τι του λέει η άλλη….

Του αρέσει να παίρνει η άλλη πρωτοβουλίες γιατί έτσι νιώθει ότι καθηλώνεται στην κυριαρχία της.

Σκορπιός

Άλλος πάλι κι αυτός. Αυτός κι αν έχει φετίχ. Συνήθως η ποδολαγνεία είναι το βασικό του. Του αρέσει να μπαίνει σε ρόλους και η άλλη να τον κάνει ό,τι θέλει. Συνήθως θέλει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες εκείνη και παράλληλα να τον φιλάει στον λαιμό και να του ψιθυρίζει στο αυτί αρκετά «ακόλαστα» πράγματα…

Θα δεχόταν σε πολλές περιπτώσεις η γυναίκα να φοράει στραπόν σε συνδυασμό με ψηλά τακούνια και κορσέ.

Λέων

Τι έγινε; Νόμιζες ότι δε θα είσαι και εσύ στη λίστα επειδή παριστάνεις τον «αφέντη»; Κι όμως ο Λέων είναι το ζώδιο που άλλα δείχνει κι άλλα νιώθει. Θέλει σίγουρα μια γυναίκα που θα του δείξει όλον τον δυναμισμό της στο κρεβάτι.

Τον ερεθίζει η γυναίκα που έχει δυναμική προσωπικότητα και δεν παριστάνει ότι είναι τάχα ευαίσθητη. Θέλει μια γυναίκα που θα θαυμάζει και θα υποτάσσεται στις ορέξεις της. Του αρέσει να φοράει εκείνη κόκκινο κραγιόν και ζαρτιέρες με ψηλοτάκουνα.