
Κούγιας εναντίον Μπουτσικάρη: Το μεσημέρι η ψηφοφορία για νέο πρόεδρο της Λίγκας
Σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το ΔΣ της Λίγκας για την ανάδειξη νέου προέδρου.
Σήμερα στις 16:00 το μεσημέρι στα γραφεία της Λίγκας θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Superleague για την ανάδειξη νέου προέδρου του συναιτερισμού, με δύο πρόσωπα να είναι υποψήφια για την αντικαταστάση του Μηνά Λυσάνδρου.
Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, είχε ανακοινώσει εδώ και μια εβδομάδα την υποψηφιότητά του, ενώ ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Το ΔΣ της Λίγκας θα είναι το πρώτο που θα γίνει και πάλι στα γραφεία έπειτα από πολλούς μήνες, αφού το τελευταίο τρίμηνο οι εκπρόσωπο των συλλόγων τα έλεγαν μέσω τηλεδιασκέψεων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Εξάλλου, σήμερα αναμένεται να οριστούν και οι μέρες και ώρες των αγώνων πλέι οφ και πλέι άουτ από την 4η αγωνιστική και έπειτα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Super League.
Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 19/06/2020 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Ορισμός αγώνων Play Off και Play Out
2/ Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.
- ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι – Από «κόσκινο» επιδόματα και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ
- Συνταγή: Κροκέτες από μπακαλιάρο και σως γιαουρτιού
- Κιμ Τζου Αέ: Μπορεί μια κόρη να κληρονομήσει την απόλυτη εξουσία στη Βόρεια Κορέα;
- Από μια κλωστή κρέμεται η εκεχειρία – «Ο Τραμπ σκέφτεται σοβαρά την επανέναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων»
- Αυξάνονται με ρυθμό 10% τα βιολογικά φάρμακα την τελευταία 12ετία
- Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]






