Κούγιας στο MEGA: H 33χρονη φοβάται – Κρύβει ισχυρούς στην υπόθεση της Μαρκέλλας
Στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας που απήχθη προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση
Στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας που απήχθη προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση.
Ο κ. Κούγιας σημείωσε πως έχουν διαρρεύσει στοιχεία από τη δικογραφία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, όπως η τοξικολογική εξέταση της 10χρονης, που έδειξε ότι στην άτυχη Μαρκέλλα δόθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών.
«Αυτά με οδηγούν να υποψιάζομαι ότι, όσον αφορά την απαγωγή, δράστις είναι η 33χρονη. Όσον αφορά αυτά που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ότι έγιναν, θα πρέπει να συνδυάσεις το μακιγιάζ, τα ναρκωτικά και την προσπάθεια να εξαφανιστούν στοιχεία και να υποψιάζεσαι ότι η γυναίκα αυτή οπωσδήποτε απήγαγε το κοριτσάκι και συμμετείχε σε ότι έγινε εις βάρος του παιδιού».
Ο ίδιος σημείωσε πως η δράστις δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή καθώς φοβάται για τη ζωή της.
«Φοβάται για τη ζωή της ή φοβάται να αποκαλύψει γιατί κάποιοι σημαντικοί κρύβονται σε κυκλώματα παιδεραστίας».
Κλείνοντας ο κ. Κούγιας έδωσε μια υπόσχεση.
«Θα σας δώσω μια υπόσχεση. Η πολιτική αγωγή θα ζητήσει ειδικές ανακριτές πράξεις. Δε θα διστάσουμε να κάνουμε έρευνα πολλών μηνών».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Αλ. Κούγιας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση MEGA:
- Η Κάλας υποβαθμίζει τις φήμες για αντιπαλότητα με την φον ντερ Λάιεν – «Ιστορίες για γατοκαβγάδες», λέει
- Politico: Πώς ο Τραμπ μπορεί να διαλύσει το ΝΑΤΟ εκ των έσω – Τα πέντε σενάρια
- Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο in: Η ανακύκλωση της συζήτησης για το 2015 βολεύει τον Μητσοτάκη — η Αριστερά πρέπει να κοιτάξει μπροστά
- Είδος πολυτελείας το σουβλάκι – Φτάνει πλέον τα 5 ευρώ το τυλιχτό
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 9-20: Στον τελικό με άνεση οι «ερυθρόλευκες»
- Βίντεο που προκαλεί ίλιγγο: Τουρίστες περπατούν σε αιωρούμενη γέφυρα 60 μέτρα πάνω από το έδαφος στον Πύργο του Άιφελ


