Τραγωδία στις Σέρρες: Βρήκαν νεκρό μωρό σε αρδευτικό κανάλι
Το θρίλερ ξεκίνησε στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν συγγενικό πρόσωπο δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση του μωρού.
Ένα βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε αρδευτικό κανάλι στις Σέρρες.
Το θρίλερ ξεκίνησε στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν συγγενικό πρόσωπο δήλωσε στην αστυνομία την “εξαφάνιση” του μωρού.
Αμέσως άρχισαν οι έρευνες και νωρίς το πρωί το μικρό αγοράκι, ηλικίας περίπου ενός έτους, βρέθηκε νεκρό μέσα στο αρδευτικό κανάλι.
Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes και οι δυο γονείς του βρέφους είναι έγκλειστοι φυλακών, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είχε την επιμέλειά του.
- Πλίσκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από τον πρώτο αγώνα για τη Μαρία
- Τσουκαλάς: Γεωργιάδης και Βούλτεψη μόνο που δεν μας είπαν ότι η Κοβέσι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Τα κενά στις έρευνες σε Βρετανία και ΗΠΑ
- Τι υποστηρίζει ο πρωταθλητής τζούντο που συνελήφθη με πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου
- Ολοκληρώθηκε σημαντικό έργο υποδομής στη Ρόδο
- Ταχεία μεταβολή στις θερμοκρασίες στον Ειρηνικό κάνει πιο πιθανό ένα «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι

