Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/6) η γνωστή ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, παραχωρώντας μία συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε άγνωστε πτυχές της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής της ζωής.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός μίλησε για τα πειθαρχημένα παιδικά χρόνια, τις σπουδές στη Νομική, που δεν ολοκλήρωσε ποτέ για χάρη της υποκριτικής, ενώ αποκάλυψε πως περιμένει τον «ηρωικό» έρωτα που δεν έχει έρθει ακόμα στη ζωή της.

Μιλώντας για τη ζωή της η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε τη Νομική για την υποκριτική προς απογοήτευση των γονιών της, οι οποίοι όμως στη συνέχεια αποδέχτηκαν την απόφασή της.

H Νάντια Κοντογεώργη παραδέχτηκε ότι έχει κάνει επτά χρόνια ψυχανάλυση καθώς δεν είχε πάντα την αυτοπεποίθηση που τη διακρίνει σήμερα.

«Δεν είχα πάντα την αυτοπεποίθηση στα πράγματα που δομώ τώρα. Έβλεπα ότι κάποια πράγματα που είχα στο μυαλό μου με πήγαιναν πίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νάντια Κοντογεώργη.

Το ταλέντο της στη μουσική όπως εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αφού έχει ασχοληθεί χρόνια με το τραγούδι.

Τέλος, η Νάντια Κοντογεώργη αναφέρεται στο νέο επαγγελματικό της βήμα, στην τηλεπαρουσίαση, ενώ με τη βοήθεια του Γρηγόρη, κάνει πρόβα για το πώς θα βγαίνει στην εκπομπή «Φλερτ» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα θέλοντας να τεστάρει τις δυνάμεις της στην παρουσίαση της παραχώρησε τη θέση του και ανέλαβε τον ρόλο του συνεντευξιαζόμενου…