
Πανελλαδικές 2020 : Στην Άλγεβρα εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας, καθώς από το Σάββατο θα ξεκινήσουν να εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.
Στο μάθημα της Άλγεβρας θα εξεταστούν οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), μετά το μάθημα των Νέων Ελληνικών.
Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας, καθώς από το Σάββατο θα ξεκινήσουν να εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.
Οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα έχουν στην διάθεσή τους τρεις ώρες, όπως και σε όλα τα μαθήματα πλην του Αρχιτεκτονικού Σχεδίου όπου η διάρκεια εξέτασης θα είναι τέσσερις ώρες. Μετά το σημερινό μάθημα θα επιστρέψουν το Σάββατο στα θρανία με τα εξής μαθήματα: Στοιχεία μηχανών, Ανατομία-Φυσιολογία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.
Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, που εξετάζονται με το νέο σύστημα, οι Πανελλαδικές θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή, 19 Ιουνίου, με τα μαθήματα Προσανατολισμού: Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών). Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ που εξετάζονται με το παλαιό σύστημα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.
- Ματιέ Κασοβίτς: «Είμαστε όλοι κλέφτες» – Aκυρώνει τους εχθρούς της ΑΙ στο σινεμά, προφητεύει το αύριο
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι άουτ μετά την 4η αγωνιστική (pic)
- Η ανθρωπότητα στον κλοιό της πυρηνικής απειλής – Nομπελίστας προειδοποιεί ότι μπορεί να μην υπάρξει αύριο
- Βουλή: Ο μοναδικός βουλευτής που ψήφισε κατά σε όλες τις άρσεις ασυλίας – Πιο «γαλάζιος» και από τους «γαλάζιους»
- Ολλανδία: Η εισαγγελία ζητά ποινή κάθειρξης 30 ετών για Σύρο που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
- Εκτόξευση σχεδόν 25% στις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων – Σε κλοιό πιέσεων οι εταιρείες





