Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Ξεκίνησε η ιχνηλάτηση επαφών του Σουηδού - Είχε νοσήσει και στο παρελθόν

Κοροναϊός: Ξεκίνησε η ιχνηλάτηση επαφών του Σουηδού – Είχε νοσήσει και στο παρελθόν

Ο 21χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων υπήρξε θετικός στο κοροναϊό και στο παρελθόν σε τεστ που είχε υποβληθεί.

Στην αναζήτηση των επαφών του 21χρονου με καταγωγή από τη Σουηδία ο οποίος ζει και εργάζεται στα Χανιά και την Τετάρτη επιβεβαιώθηκε θετικός στον κοροναϊό βρίσκονται οι αρχές.

Σύμφωνα με τo neakriti.gr ο 21χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων υπήρξε θετικός στο κοροναϊό και στο παρελθόν σε τεστ που είχε υποβληθεί.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας με ελαφριά συμπτώματα υπεβλήθη σε τεστ στο Νοσοκομείο «Νίμιτς» της Αθήνας στις 5 Μαΐου, όπου βγήκε θετικό.

Στις 12 Μαΐου υπεβλήθη σε νέο τεστ στο ίδιο νοσοκομείο, όπου και πάλι βγαίνει θετικό, ωστόσο δεν τον κράτησαν για νοσηλεία, καθώς είχε ελαφριά συμπτώματα, παρά τον άφησαν να φύγει λέγοντάς του να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Το ερώτημα πλέον είναι, αν από όταν βρέθηκε θετικός στην Αθήνα, τήρησε την 14ημερη καραντίνα που προβλέπεται ή αν αγνόησε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και ταξίδεψε στην Κρήτη όντας φορέας του ιού.

Στη συνέχεια ο 21χρονος κατέβηκε στην Κρήτη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μένει σε ξενοδοχείο στον Πλατανιά και εργάζεται στην περιοχή, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες που να αφορούν τη διαμονή και τον ακριβή τόπο εργασίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν, πως ο 21χρονος είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό και στη Σουηδία, όπου εκεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε αποθεραπευθεί.

Σημειώνεται ότι στην Κρήτη, εδώ και καιρό δεν αναφέρονταν κρούσματα κορωνοϊόύ και πρόκειται για το πρώτο που εντοπίζεται μετά την πάροδο μεγάλου χρονικού διαστήματος.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024