Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άκης Πετρετζίκης : Έτσι σχολίασε τη νίκη του νέου έλληνα MasterChef

Άκης Πετρετζίκης : Έτσι σχολίασε τη νίκη του νέου έλληνα MasterChef

Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν το φινάλε και θέλησαν να κάνουν το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη ήταν και ο Άκης Πετρετζίκης

Το MasterChef 4 έλαβε τέλος το βράδυ της Τετάρτης (17/6) με χρυσό νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι εκείνος που κερδίζει το τρόπαιο του MasterChef και φυσικά το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Tο δημοφιλές reality μαγειρικής ολοκλήρωσε τον τέταρτο κύκλο του και οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού ανακοίνωσαν σε ζωντανή σύνδεση με το πλατό του MasterChef τον νικητή των 50.000 ευρώ, ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή έγινε live το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό, συμπαίκτες και συγγενείς, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου του  μεγάλου τελικού τα social media «πήραν φωτιά», μιας και πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίαζαν τον τελικό του τέταρτου κύκλου με αλλεπάλληλες αναρτήσεις.

Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν το φινάλε και θέλησαν να κάνουν το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη ήταν και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είχε αναδειχθεί ο πρώτος έλληνας MasterChef το 2010.

«Ο νέος είναι ωραίος», έγραψε χαρακτηριστικά ο επιτυχημένος μάγειρας στο προφίλ του στο twitter εκφράζοντας δημόσια τη στήριξή του στον νικητή του τέταρτου MasterChef .

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024