Άση Μπήλιου : Ο ανάδρομος Ερμής δοκιμάζει αντοχές και υπομονή
Η αστρολόγος Άση Μπήλιου εξηγεί αναλυτικά πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο από τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο
Ο Ερμής ξεκινά από σήμερα 18 Ιουνίου την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και η αστρολόγος Άση Μπήλιου παρουσιάζει αναλυτικά πώς πρόκειται να επηρεαστεί κάθε ζώδιο.
Ο Ερμής θα παραμείνει σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τις 13 του Ιουλίου, προκαλώντας καθυστερήσεις, αναβολές και προβλήματα στην καθημερινότητα, την επικοινωνία και τις επαφές ή τις υποθέσεις μας ή επαναφέροντας παλιότερα θέματα, καταστάσεις και πρόσωπα στο προσκήνιο. ανάλογα ανάλογα με τον οίκο που «χτυπάει» τον καθένα μας.
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα με τον ανάποδο Ερμή, καθώς πέφτει σε καίριους τομείς στο ωροσκόπιό τους.
Δείτε στα παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο από την Άση Μπήλιου.
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΕΣ
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Η Ουκρανία πραγματοποίησε δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, σύμφωνα με τον παραιτηθέντα υπουργό Αμυνας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η Αθήνα απαντάει
- ΕΛΑΣ: Υπέρ της ενίσχυσης του μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο μέσω διαφανών και αξιοκρατικών διαδικασιών














