Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός : Βροχές και καταιγίδες - Σε ποιες περιοχές

Καιρός : Βροχές και καταιγίδες – Σε ποιες περιοχές

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα Τετάρτη. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αραιές νεφώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Σύμφωνα με το meteo, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 16 έως 29, στην Θεσσαλία από 19 έως 32, στην Ήπειρο από 17 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 25, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 30 και στην Κρήτη από 15 έως 30.

Οι άνεμοι στο Ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στο Νότιο και Νοτιοανατολικό Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 με 7 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στο Σαρωνικό έως 6 και προς το βράδυ έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από αργά το απόγευμα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων από αργά το απόγευμα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, από αργά το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία:Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στη Θεσσαλία σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στα νότια αρχικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6, ενισχυόμενοι από το μεσημέρι σε 4 με 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός:Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια.
Άνεμοι: Νότιοι 4 με 5 στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024