
Αρης: Γεφυρώθηκε η διαφορά με Ματίγια, ανανεώνει ο Ισπανός
Η συνάντηση του Χαριστέα με τον Ματίγια ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο για τον Αρη, αφού η διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό κομμάτι γεφυρώθηκε και ο Ισπανός θα ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια.
Λευκός καπνός βγήκε από τη συνάντηση του Αγγελου Χαριστέα με τον Χαβιέρ Ματίγια, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα, ανέλυσαν την κατάσταση και όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ, μέσα από τη συζήτηση γεφυρώθηκε η διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό κομμάτι και οι δύο πλευρές να οδεύουν ολοταχώς για νέα συμφωνία.
Το μόνο που απομένει για να ανακοινώσει και επίσημα η «κίτρινη» ΠΑΕ την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό μέσο είναι η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών. Αυτό θα συμβεί τις επόμενες ώρες και ο Ιβηρας άσος θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.
Είναι πιθανό μάλιστα το βράδυ να υπάρξει νέο ραντεβού, όπου θα διευθετηθούν οι σχετικές λεπτομέρειες, αλλιώς η συμφωνία θα ολοκληρωθεί αύριο.
- Βουλή: Η αντιπολίτευση στριμώχνει την κυβέρνηση για τις υποκλοπές – Σε εξέλιξη η συζήτηση για εξεταστική
- Φθιώτιδα: Ισχυρή χαλαζόπτωση προκάλεσε σοβαρές ζημιές στον Δομοκό, πλημμύρισαν καλλιέργειες
- Εάν είναι να χτυπήσει το τηλέφωνο στις 03.00 π.μ. καλό είναι να μην το σηκώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Συντάξεις: Πότε γίνονται οι πληρωμές
- «Επιδημία» από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα στην Ευρώπη – Γονόρροια και σύφιλη έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
- LAMDA LEVENTIS: Η ελληνική βιομηχανία που μετατρέπει τη σκίαση σε κεντρικό πυλώνα του σύγχρονου Real Estate


