Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : «Τελειώνει» με Σιμάνσκι

ΑΕΚ : «Τελειώνει» με Σιμάνσκι

Ο σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Άχματ Γκρόζνι, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να προχωρήσει στην απόκτηση του πολωνού μέσου

«Γκάζι» για την απόκτηση του Νταμιάν Σιμάνσκι «πατάει» ο Ίλια Ίβιτς.

Ο σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Άχματ Γκρόζνι, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να προχωρήσει στην απόκτηση του πολωνού μέσου άμεσα, ενδεχομένως και χωρίς να χρειαστεί να ζητήσει παράταση του δανεισμού του παίκτη μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Η ΑΕΚ είχε περιθώριο μέχρι χθες να προχωρήσει στην ενεργοποίηση ή όχι της οψιόν απόκτησης του Σιμάνσκι, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να ρίξουν το κόστος της μεταγραφής και να το «σπάσουν» σε δόσεις.

Οι Ρώσοι δεν ήταν αρνητικοί, ξεκίνησαν τις συζητήσεις με την «Ένωση» (με τη μεσολάβηση του μάνατζερ του 25χρονου χαφ), και αυτό που απομένει είναι να δούμε πού ακριβώς θα κάτσει η… μπίλια της αγοράς του παίκτη, που και την Κυριακή στην Κρήτη έβγαλε μάτια.

Ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Σιμάνσκι δε χρειάζεται να γίνει καμία νέα διαπραγμάτευση, καθώς οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με κλιμακωτές αποδοχές.

Από εκεί και πέρα σε εκκρεμότητα παραμένουν οι περιπτώσεις των Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες.

Η Λας Πάλμας ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της αύριο 17 του μήνα και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Άντερλεχτ από την άλλη δεν έχει να δώσει αγώνες, αφού το πρωτάθλημα Βελγίου έχει διακοπεί οριστικά.

Με δεδομένο πως οι Ισπανοί θα επιστρέψουν στη δράση και διαθέτουν και αυτοί δανεικούς, δύσκολα θα προκαλέσουν πρόβλημα στο να διατηρήσει η ΑΕΚ τον «Τσίνο» μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Από εκεί και πέρα θα υπάρξει νέα διαπραγμάτευση και σίγουρα τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, αν η ομάδα των Καναρίων Νήσων δεν καταφέρει να σωθεί.

Σε ό,τι αφορά τον Βράνιες, η ΑΕΚ επί της ουσίας περιμένει την επικαιροποίηση της οδηγίας της FIFA για να είναι… ήσυχη και μετά θα αφήσει το μέλλον του Βράνιες στα χέρια του.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024