
Κοροναϊός: Κατέληξε 74χρονος στη Ξάνθη – Στους 185 οι νεκροί
Πρόκειται για έναν 74χρονο ο οποίος διακομίστηκε από το Νοσοκομείο της Ξάνθης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης την περασμένη Πέμπτη, όπου και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.
Μεγαλώνει η λίστα με τους νεκρούς από τον κοροναϊό στην Ελλάδα καθώς ένα ακόμη άτομο από τον Εχινο έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα.
Πρόκειται για έναν 74χρονο ο οποίος διακομίστηκε από το Νοσοκομείο της Ξάνθης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης την περασμένη Πέμπτη, όπου και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.
Ο 74χρονος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Υπενθυμίζεται ότι χθες το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 13 νέα κρούσματα κοροναϊού ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό σε 3.134.
Εξ αυτών το 55.2% άνδρες αφορά άνδρες, ενώ 697 (22.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.781 (56.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Επιπλέον, 13 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 74 ετών. 4 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 69.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 117 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
- Οι “απαντήσεις” για Ποντένσε, Έσε
- Finos Film: Το ξεκαρδιστικό video για τη σημερινή «Ημέρα του σερβιτόρου»
- Με άγχος για εσωκομματικά και δελφίνους ο Μητσοτάκης στο συνέδριο
- Άγιοι Ανάργυροι: Εντοπίστηκε σπίτι τρώγλη – Τρία παιδιά ζούσαν σε άθλιες συνθήκες, συνελήφθησαν οι γονείς
- Επίσκεψη Πούτιν στην Κίνα στις 19 και 20 Μαΐου – Τι θα συζητήσουν με τον Σι
- Play outs: Με νίκη ο Αστέρας κλειδώνει την παραμονή και υποβιβάζονται Πανσερραϊκός, ΑΕΛ



