
Σωτήρης Ταχτσόγλου: Από θαύμα έζησε ο ηθοποιός που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου από τις «Άγριες Μέλισσες έπεσε από τον 3ο όροφο, προσπαθώντας να πηδήξει στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου από τις «Άγριες Μέλισσες έπεσε από τον 3ο όροφο, προσπαθώντας να πηδήξει στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
Ο ηθοποιός που στις «Άγριες Μέλισσες» ενσαρκώνει τον Σωτήρη, έπεσε από τον τρίτο όροφο, προσπαθώντας να πηδήξει στο μπαλκόνι του, καθώς είχε ξεχάσει τα κλειδιά του.
Το περιστατικό αυτό, αποκάλυψε το Tlife, ο οποίος εξιστόρησε τι έγινε, με το που γύρισε από το μαιευτήριο με την γυναίκα του.
Δεν την άκουσα και το έκανα. Ανεβήκαμε στον 3ο και προσπάθησα να κατέβω στο κάτω μπαλκόνι. Δεν υπολόγισα όμως καλά τις κινήσεις μου και έτσι όπως ήμουν κρεμασμένος από τα κάγκελα, ένιωσα να μην με κρατάνε τα χέρια μου και έπεσα στο κενό.
Για καλή μου τύχη έπεσα πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι και μετά στο δρόμο… Τα θυμάμαι όλα. Την ώρα που συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί και ενώ η γυναίκα μου φώναζε από το μπαλκόνι, νιώθω από πάνω μου μια κοπέλα να μου κρατάει το κεφάλι και να μου λέει να μην κουνηθώ…
Ήταν μια νοσηλεύτρια που έτυχε να περνάει από κει εκείνη τη στιγμή και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες! Με φρόντισε και μου έδινε οδηγίες μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο».
Όπως αναφέρει το Tlife εδώ και δυο μέρες στο νοσοκομείο, ενώ από την πτώση έχει ένα ράγισμα στην μέση, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να κάνει ένα χειρουργείο σήμερα.
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός και «αρκετοί τραυματίες»
- Το Ιράν δημοσίευσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 26 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Καστοριά: Επιχείρηση διάσωσης 78χρονου που είχε πέσει σε γκρεμό






