Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι λόγοι που ο Βιγιαφάνιες θέλει να φύγει από το Μεξικό

Οι λόγοι που ο Βιγιαφάνιες θέλει να φύγει από το Μεξικό

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες εξήγησε στους παράγοντες της Μορέλια Μονάρκας γιατί επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιο του και να γυρίσει στην Ελλάδα.

Η αποχώρηση του προπονητή ο οποίος τον έπεισε να αγωνιστεί στο Μεξικό, ώθησε τον Λούκας Βιγιαφάνιες να ζητήσει την αποδέσμευση του από τη Μορέλια Μονάρκας. Ο Αργεντινός Πάμπλο Γκούεδες, του οποίου ο Βιγιαφάνιες αποτέλεσε προσωπική επιλογή, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία.

Ο Γκουέδες ανακοίνωσε την απόφαση του πριν λίγες μέρες και αφού εξέφρασε την αντίρρηση του με τη μεταφορά της έδρας της Μονάρκας, από τη Μιτσοακάν στη Σιναλόα. Επιπλέον, είχε και άλλες διαφωνίες με τη διοίκηση, οπότε η επιλογή του Γκουέδες ήταν μονόδρομος.

Εκτός από τον προπονητή, ο Βιγιαφάνιες δεν αισθάνεται ασφαλής στο Μεξικό μετά την πανδημία του κορωνοϊού. Αυτό τόνισε στους παράγοντες της Μονάρκας κατά τη συζήτηση τους και εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία του να γυρίσει στην Ευρώπη.

Φυσικά, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τσάβι Ρόκα είναι ενήμεροι για τις κινήσεις του Βιγιαφάνιες, αλλά ο Καταλανός που έχει αναλάβει την επικοινωνία για τη μεταγρταφή, έχει καταστήσει σαφές ότι μόνο μετά την λύση του συμβολαίου του μπορούν να συζητήσουν επί της ουσίας…

Ασφαλώς, ο Βιγιαφάνιες ξέρει τις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού, έχει επισημάνει ότι έχει τη διάθεση να αποδεχτεί ένα μεγάλο «ψαλίδι» και συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να ευοδωθεί το come back…

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024