
Γκάλης: «Βάλαμε τα θεμέλια για να κάνουμε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα»
Ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ της χώρας μας αναφέρθηκε στην επέτειο της κατάκτησης του Ευρωμπάσκετ το 1987.
Σαν σήμερα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σήκωσε την κούπα του Ευρωμπάσκετ. Μετά από 33 χρόνια ο Νίκος Γκάλης θυμήθηκε την μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του και τόνισε ότι οι διεθνείς τότε έβαλαν τα θεμέλια για να γίνει το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα.
Αναλυτικά:
«33 Χρόνια πέρασαν από τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της Καριέρας μου και πιστεύω και όλων των συμπαικτών μου! Τη βραδιά που κατακτήσαμε την κορυφή του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ! Εκείνες τις 11 μαγικές μέρες μαζί με άλλα 11 παιδιά αλλάξαμε την ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού.
Βάλαμε τα θεμέλια για να κάνουμε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα και τις βάσεις για νέες μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού που λάβαμε από το σύνολο των Ελλήνων.
Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορεί να λάβει ένας αθλητής και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος όταν ακόμα και σήμερα με σταματάνε στο δρόμο και μου θυμίζουν αυτές τις μέρες. Εύχομαι να παραμείνετε όλοι Υγιείς και ασφαλείς!».
- Φωτιά στα Σελίνια Σαλαμίνας – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους, «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Ποια ήταν η πρώτη ανάμνηση του Νίκου Ανδρουλάκη από αγώνα Μουντιάλ;
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως κομματάρχης παλαιού τύπου, γράφει εκθέσεις ιδεών
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
- Φταίει το Taxi Driver που έχουμε σήμερα να κάνουμε με κάτι τύπους σαν τον Άντριου Τέιτ;


