Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» από Γερμανό εισαγγελέα: Η μικρή Μαντλίν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή

«Βόμβα» από Γερμανό εισαγγελέα: Η μικρή Μαντλίν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν προκαλεί νέος ισχυρισμός «βόμβα» του Γερμανού εισαγγελέα, πως το μικρό κορίτσι είναι ζωντανό, παρά τους προηγούμενους ισχυρισμούς πως η Μαντλίν είναι νεκρή.

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν προκαλεί νέος ισχυρισμός «βόμβα» του Γερμανού εισαγγελέα, πως το μικρό κορίτσι είναι ζωντανό, παρά τους προηγούμενους ισχυρισμούς πως η Μαντλίν είναι νεκρή.

Στο μεταξύ σύσσωμη η πορτογαλική κοινότητα κατακεραυνώνει τις αρχές για την προχειρότητα στην διαδικασία ερευνών και τα λάθη που προέκυψαν.

Δεν έχει τέλος το θρίλερ για τους γονείς της μικρής Μαντλίν και τις έρευνες για την εξαφάνιση της κόρης τους, το 2007. Στροφή 360 μοιρών έκανε ο γερμανός εισαγγελέας Κρίστιαν Χανς Βόλτερς αφού παραδέχτηκε ότι η αγνοούμενη Μαντλίν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή.

«Η Μαντλίν Μακκάν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή παραδέχεται ο Γερμανός εισαγγελέας που είπε ότι ήταν νεκρή», λέει η βρετανική Mirror.

O Βόλτερς επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν επαρκή εγκληματολογικά στοιχεία που να δείχνουν ότι η Μαντλίν είναι νεκρή. Ο εισαγγελέας έσπευσε να δικαιολογηθεί σχετικά με την δήλωση.

Μόνο που την περασμένη εβδομάδα οι γερμανικές αρχές δήλωναν με σιγουριά πως η μικρή Μαντίν είναι νεκρή. Η νέα εκτίμηση του Βόλτερς ήρθε αφού ζητήθηκαν αποδείξεις στους ισχυρισμούς των γερμανικών αρχών ότι η Μαλντίν είναι νεκρή.

Η γερμανική αστυνομία βρισκόταν στα ίχνη του υπόπτου αυτού από το 2013 έπειτα από πληροφορίες που διασταυρώθηκαν μέσω άνδρα, που δήλωνε ότι ήταν συνάδελφος του Μπρικνέρ την εποχή της εξαφάνισης.

Με βάση αυτή την μαρτυρία, η αστυνομία του Μπρούνσβικ κάλεσε αμέσως τον Μπρίκνερ, αλλά μέσω ενός email, δίνοντάς του άπλετο χρόνο να καταστρέψει ενδεχόμενα ενοχοποιητικά στοιχεία.

«O Κρίστιαν Mπ. γνώριζε πως η αστυνομία βρισκόταν στα ίχνη του», γράφει το γερμανικό Der Spiegel.

Νωρίτερα, ένας νέος μάρτυρας από το χωριό Φοράλ της Πορτογαλίας, δήλωσε πως ο ύποπτος πέρασε από το σημείο λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση και καθώς μιλούσαν του είπε πως σε αυτό το βανάκι μπορείς να μεταφέρεις παιδιά και ναρκωτικά, χωρίς να γίνεις αντιληπτός.

Η νέα διάσταση που έχει πάρει η υπόθεση έχει φέρει ταραχή στους γονείς της Μαντλίν καθώς οι διάφορες εικασίες και τα σενάρια αναιρούνται η μία μετά την άλλη.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας της άτυχης Μαντλίν δήλωσε πως η αστυνομία οφείλει να αποδεικνύει με στοιχεία τα όσα λέει και να μην βασίζεται σε εικασίες. Οι γονείς της Μαντλίν εξακολουθούν να ελπίζουν ότι η κόρη τους ζει.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024