
Αποκάλυψη «Βήματος της Κυριακής»: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της Marfin με νέα στοιχεία
Νέα στοιχεία φέρνει στο φως η έρευνα της αστυνομία για την υπόθεση της Μarfin και του θανάτου τριών ανθρώπων
Νέα στοιχεία φέρνει στο φως η έρευνα της αστυνομία για την υπόθεση της Μarfin και του θανάτου τριών ανθρώπων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», φωτογραφίες και καταθέσεις βάζουν στο μικροσκόπιο τουλάχιστον δέκα άτομα, μεταξύ αυτών και μια γυναίκα.
Τα στοιχεία που παρουσιάζει η εφημερίδα έχουν προκύψει από την επανεξέταση φωτογραφιών, μαρτυρικών καταθέσεων και εργαστηριακών ευρημάτων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, περισσότερα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα, έχουν ταυτοποιηθεί και θεωρούνται μέλη εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε με προετοιμασία, σχέδιο και ενιαίο συντονισμό.
Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι τα στοιχεία είναι τέτοια, που θα τους οδηγήσουν σε τεκμηρίωση αδικημάτων και απόδοση κατηγοριών.
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
