Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο γιος της δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία της
Μια ξεχωριστή φωτογραφία από την αείμνηστη ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ.
Μια ξεχωριστή φωτογραφία από την αείμνηστη ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ.
Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης στην Κρήτη
«Η Αλίκη το 1958 ταξιδεύει στην Κρήτη για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Χαρούμενοι αλήτες» με τους υπόλοιπους συντελεστές, όπου αποθεώνεται κυριολεκτικά και στο αεροδρόμιο και σε όλες τις πόλεις όπου εμφανίζεται. Στα πλαίσια της παραμονής της στο νησί επισκέπτεται το Ανάκτορο της Κνωσού (φωτογραφία) όπου κάθεται στο ξύλινο αντίγραφο του πέτρινου θρόνου» συμπλήρωσε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη.
Δείτε την δημοσίευση
- Gap: Ποιο είναι το νέο δόγμα για την επόμενη μέρα
- O Ολυμπιακός ψάχνει μεγάλο διπλό… κορυφής στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ
- Το Ιράν απειλεί με πετρελαϊκά αντίποινα μετά την επίθεση στο νησί Χάργκ – Επλήγη η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ιράκ
- Πως μυρίζουν οι αναμνήσεις;
- Μπάφετ: Τα μετρητά είναι απαραίτητα σαν οξυγόνο αλλά δεν είναι καλό περιουσιακό στοιχείο
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου






