Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο γιος της δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία της
Μια ξεχωριστή φωτογραφία από την αείμνηστη ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ.
Μια ξεχωριστή φωτογραφία από την αείμνηστη ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ.
Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης στην Κρήτη
«Η Αλίκη το 1958 ταξιδεύει στην Κρήτη για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Χαρούμενοι αλήτες» με τους υπόλοιπους συντελεστές, όπου αποθεώνεται κυριολεκτικά και στο αεροδρόμιο και σε όλες τις πόλεις όπου εμφανίζεται. Στα πλαίσια της παραμονής της στο νησί επισκέπτεται το Ανάκτορο της Κνωσού (φωτογραφία) όπου κάθεται στο ξύλινο αντίγραφο του πέτρινου θρόνου» συμπλήρωσε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη.
Δείτε την δημοσίευση
- Νέα Αριστερά: Ουσιαστικές λύσεις στους αγρότες τώρα – Αρκετά με την επικοινωνιακή διαχείριση
- Η ταχυδρομική υπηρεσία της Δανίας πρόκειται να σταματήσει την παράδοση γραμμάτων μετά από 400 χρόνια
- Στη φυλακή ο 35χρονος εκτελεστής της ρωσόφωνης μαφίας
- Ο Έμερι θέλει να πιάσει στον… ύπνο την Άρσεναλ
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Παντελώς ανακριβείς οι ισχυρισμοί για δήθεν «εξαπάτηση» των στρατιωτικών
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που σκότωσε με μαχαίρι εννέα ανθρώπους
- Τσουκαλάς: Ο κ. Κακλαμάνης προσπαθεί να κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους για τον κ. Μητσοτάκη
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του Betsson Super Cup
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442