Μια ξεχωριστή φωτογραφία από την αείμνηστη ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ.
https://www.instagram.com/p/CBATq7ypiGm/
Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης στην Κρήτη
«Η Αλίκη το 1958 ταξιδεύει στην Κρήτη για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Χαρούμενοι αλήτες» με τους υπόλοιπους συντελεστές, όπου αποθεώνεται κυριολεκτικά και στο αεροδρόμιο και σε όλες τις πόλεις όπου εμφανίζεται. Στα πλαίσια της παραμονής της στο νησί επισκέπτεται το Ανάκτορο της Κνωσού (φωτογραφία) όπου κάθεται στο ξύλινο αντίγραφο του πέτρινου θρόνου» συμπλήρωσε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας