Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το τελευταίο δώρο του» - Συγκλονίζει η χήρα του κινέζου γιατρού που προειδοποίησε για τον κοροναϊό

«Το τελευταίο δώρο του» – Συγκλονίζει η χήρα του κινέζου γιατρού που προειδοποίησε για τον κοροναϊό

Η Fu Xuejie, όπως αναφέρει το BBC, μοιράστηκε στο WeChat μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους, τον οποίο χαρακτήρισε το «τελευταίο δώρο» από τον σύζυγό της

Η χήρα του Li Wenliang, του κινέζου γιατρού ο οποίος πρώτος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον κοροναϊό στην Κίνα, έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Η Fu Xuejie, όπως αναφέρει το BBC, μοιράστηκε στο WeChat μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους, τον οποίο χαρακτήρισε το «τελευταίο δώρο» από τον σύζυγό της.

Ο Δρ. Λι συνελήφθη από τις αρχές για «διάδοση φημών» και αργότερα πέθανε αφού είχε προσβληθεί από τον ιό. Μετά τη δημόσια κραυγή για το θάνατό του, απαλλάχθηκε και τιμήθηκε από την κινεζική κυβέρνηση ως ήρωας.

Το συγκλονιστικό μήνυμά της

Πρόκειται για το δεύτερο γιο του ζευγαριού. «Άνδρα μου, μπορείς να δεις αυτό από τους ουρανούς; Μου έδωσες το τελευταίο σου δώρο σήμερα. Θα τους αγαπώ και θα τους προστατεύω» ανέφερε η ίδια στο μήνυμά της.

Όπως δήλωσε σε τοπικό δίκτυο μετά το θάνατο του συζύγου της, η οδύνη τής προκάλεσε προβλήματα υγείας, γι’ αυτό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί προκειμένου να μείνει ασφαλές το αγέννητο παιδί τους.

Η ίδια περιέγραψε τον Λι ως υπεύθυνο γιατρό και στοργικό σύζυγο και αποκάλυψε πως αρχικά η οικογένειά της έκρυψε από το άλλο τους παιδί το θάνατο του πατέρα του λέγοντας πως απλώς «ο μπαμπάς πήγε στο εξωτερικό».

Η φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια χρηστών του κινεζικού μέσου δικτύωσης Weibo, με πολλούς να εύχονται στο μωρό και άλλους να ζητούν από τα μίντια να αφήσουν την οικογένεια στην ησυχία της.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024