Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νάγκι: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό ως το τέλος των πλέι οφ»

Νάγκι: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό ως το τέλος των πλέι οφ»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι και το τέλος των πλέι οφ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ντομινίκ Νάγκι που μίλησε και για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ντομινίκ Νάγκι με αφορμή το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι και το τέλος των πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είμαι ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση. Πιστεύω πως θα επανέλθουμε στην κατάσταση που ήμασταν πριν την παύση λόγω της πανδημίας».

Για το πως αισθάνθηκε στην επιστροφή: «Η εμφάνισή μου με χαροποίησε και η ασίστ. Βεβαίως θα ήμουν πολύ πιο χαρούμενος αν είχαμε κερδίσει αλλά πιστεύω πως για πρώτο ματς μετά την επανεκκίνηση ήταν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ που έπαιξε επίσης καλά. Εγώ αισθάνομαι υγιής και θα ήθελα να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Για τις αγκαλιές και τους πανηγυρισμούς: «Από μέσα μου και γενικότερα ένιωσα ιδιαίτερη χαρά. Εγώ έλεγα πως τον αγώνα θα τον κερδίσουμε. Ελπίζω να μας δοθεί η δυνατότητα να πανηγυρίσουμε ξανά και πιστεύω πως μπορούμε να βρεθούμε στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση».

Για την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί όταν παίζουμε, παίζουμε για τους φιλάθλους και το σύλλογο. Πέρα από αυτό είμαστε επαγγελματίες και όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να παίζουμε για τον κόσμο. Άλλωστε αυτοί μας βλέπουν από την τηλεόραση».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Θυμάμαι τα παιχνίδια που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και ήταν δύσκολα παιχνίδια. Τους αντιμετώπισα δύο φορές για το Κύπελλο και μια για το πρωτάθλημα και ήταν εξαιρετική ατμόσφαιρα, καθώς παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας. Τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση. Είναι καλή ομάδα. Διαθέτουν καλούς παίκτες και καλό προπονητή και θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και του συμπαίκτες μου. Ξέρουμε πως παίζουν και θα είμαστε έτοιμοι γι΄αυτά τα παιχνίδια και ελπίζω να τους κερδίσουμε, γιατί θα είναι μετά πιο εύκολο να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Θα δώσουμε το μάξιμουμ και ελπίζω να τους κερδίσουμε».

Για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος των πλέι οφ: «Μιλάω με τον εκπρόσωπο μου και το σύλλογο για να βρούμε μια λύση και να επεκτείνω το συμβόλαιο μου, όμως είναι κάτι που επίσης εξαρτάται από την προηγούμενη ομάδα μου. Δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει, όμως θέλω να μείνω εδώ μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και θέλω να βοηθήσω μέχρι τέλους τον Παναθηναϊκό».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω ακόμα κάτι για τη νέα σεζόν. Για μένα είναι σημαντικό να είμαι στην καλύτερη κατάσταση και να δείξω στο κλαμπ ότι ήταν σωστή η απόφαση να με φέρει εδώ ακόμα και ως δανεικό. Στόχος μου είναι να δώσω το 100% ως και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024