Συνάντηση της Κατ. Σακελλαροπούλου με την Μ. Βαρδινογιάννη
Συνάντηση με την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco, Μ. Βαρδινογιάννη, είχε η ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» θα διαθέσει χρήματα σε ευπαθείς ομάδες που επλήγησαν από την πανδημία.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε, νωρίτερα σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία ως πρόεδρος της εθνικής επιτροπής για τον εορτασμό των 25 αιώνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, την ενημέρωσε για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων.
Χρήματα σε ευπαθείς ομάδες
Παράλληλα, της ανακοίνωσε, την απόφαση του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» να διαθέσει τα κονδύλια που είχε δεσμεύσει για τους εορτασμούς σε ευπαθείς ομάδες που επλήγησαν από την πανδημία.
Από την πλευρά της, η κ. Σακελλαροπούλου ευχήθηκε οι επετειακές εκδηλώσεις να συμβάλλουν στην αυτογνωσία μας, καθώς και στην προβολή του ιστορικού πλούτου της πατρίδας μας. Εξέφρασε, επίσης, την αμέριστη συμπαράστασή της προς την κ. Βαρδινογιάννη, για το έργο που επιτελεί το Σωματείο«ΕΛΠΙΔΑ».
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων