Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση της Κατ. Σακελλαροπούλου με την Μ. Βαρδινογιάννη

Συνάντηση της Κατ. Σακελλαροπούλου με την Μ. Βαρδινογιάννη

Συνάντηση με την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco, Μ. Βαρδινογιάννη, είχε η ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» θα διαθέσει χρήματα σε ευπαθείς ομάδες που επλήγησαν από την πανδημία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε, νωρίτερα σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία ως πρόεδρος της εθνικής επιτροπής για τον εορτασμό των 25 αιώνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, την ενημέρωσε για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων.

Χρήματα σε ευπαθείς ομάδες

Παράλληλα, της ανακοίνωσε, την απόφαση του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» να διαθέσει τα κονδύλια που είχε δεσμεύσει για τους εορτασμούς σε ευπαθείς ομάδες που επλήγησαν από την πανδημία.

Από την πλευρά της, η κ. Σακελλαροπούλου ευχήθηκε οι επετειακές εκδηλώσεις να συμβάλλουν στην αυτογνωσία μας, καθώς και στην προβολή του ιστορικού πλούτου της πατρίδας μας. Εξέφρασε, επίσης, την αμέριστη συμπαράστασή της προς την κ. Βαρδινογιάννη, για το έργο που επιτελεί το Σωματείο«ΕΛΠΙΔΑ».

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024