Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος των τελευταίων ημερών για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την πορεία τους στα play off με το μεγαλοπρεπέστατο «διπλό» στην Τούμπα, «κλείδωσαν» το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αλλά η Super League δεν τελείωσε εδώ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 9/9 μέχρι το φινάλε και να πετύχει τον τελευταίο του στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με αήττητο. Αυτός είναι ο διακαής πόθος των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο επόμενο παιχνίδι.

Την ερχόμενη Κυριακή (14/6, 19:30) θα γίνει η μεγάλη επιστροφή στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου ο Ολυμπιακός, κεκλεισμένων των θυρών φυσικά, θα υποδεχθεί τον Άρη για τη 2η αγωνιστική των play off της Super League. Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη συνέχιση της καταπληκτικής πορείας που ξεκίνησε από τον περασμένο Αύγουστο.

Το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας του μεγάλου λιμανιού φυσικά, είναι μόνο σε αυτόν τον αγώνα, όπως φαίνεται και από την παρακάτω ανάρτησή τους:

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς της Super League. Επόμενος σταθμός, Άρης!»