Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαφιόζικη επίθεση στη Ζάκυνθο: Στα χέρια των αρχών υλικό από κάμερες ασφαλείας - Ο ρόλος του «υπερκοριού»

Μαφιόζικη επίθεση στη Ζάκυνθο: Στα χέρια των αρχών υλικό από κάμερες ασφαλείας – Ο ρόλος του «υπερκοριού»

Στην αναζήτηση των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 37χρονης, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, στην περιοχή του Αγίου Σώστη, στη Ζάκυνθο βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση

Στην αναζήτηση των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 37χρονης, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, στην περιοχή του Αγίου Σώστη, στη Ζάκυνθος βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκεται στο νησί της Ζακύνθου από το απόγευμα της Τρίτης, συμβάλλοντας στο έργο των τοπικών αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής της Λιθακιάς, του Λαγανά και του Καλαμακίου, οι οποίες έχουν υποδείξει στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, την διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, οι δράστες επέλεξαν να διαφύγουν από κεντρικούς δρόμους της περιοχής, αγνοώντας τις κάμερες ασφαλείας που τους κατέγραφαν.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» παλιότερες υποθέσεις και διαμάχες που είχε εμπλακεί ο 53χρονος επιχειρηματίας στη προσπάθεια τους να ξεμπλέξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους για την ταυτότητα των δραστών είναι ελάχιστα ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες την προσπάθεια των αρχών ενισχύει και «υπέρκοριός», παρακολουθώντας συνομιλίες ανθρώπων που πιθανόν να έχουν ανάμειξη στην υπόθεση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024