Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη Σερέτη : Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία μετά από κρίσεις πανικού

Νίκη Σερέτη : Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία μετά από κρίσεις πανικού

Η ηθοποιός Νίκη Σερέτη μίλησε για το ρατσισμό στην Ελλάδα και πώς τον έχει βιώσει η ίδια ενώ αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/6) η ηθοποιός Νίκη Σερέτη η οποία σε μία σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

View this post on Instagram

Απόψε στο The 2nigtShow📺 με τον αγαπημένο Γρηγόρη @grigorisarnaoutoglou.official. Ή προηγούμενη συνάντηση ήταν πριν 15 χρόνια στο Mega. Ακόμα την θυμάμαι και χαμογελάω. Ένα αγόρι αξιαγάπητο που σε κάνει να πιστεύεις στην καλοσύνη των ανθρώπων. Όπως και τώρα! Τρυφερό και αγαπησιάρικο το καλωσόρισμα του. Γενναιόδωρος και με τα φώτα της ψυχής του πάντα ανοιχτά, να αναδείξει τις βαθύτερες πτυχές των καλεσμένων του! Και όπως είπα και στην εκπομπή "θα θυμάμαι πάντα ποσο όμορφα με έκανες να νοιώσω". Την αγάπη μου! @the2nightshow_ant1tv @ant1tv @dimitriosgikas @celebrityskinstrepkos @juliesway_ : : #2nightshow #ant1tv #latenightshow #grigorisarnaoutoglou #tvshow #interview #nikisereti #actress #dimitriosgkikas #makeup #hairstyle #celebrityskinstrepkos

A post shared by Niki_Sereti_Official (@nikisereti) on

Ειδικότερα η αγαπημένη σε όλους «Δεβόρα», από τη σειρά «Εκείνες Και Εγώ» μίλησε μεταξύ άλλων για το ρατσισμό στην Ελλάδα και πώς τον έχει βιώσει η ίδια, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία.

Η Νίκη Σερέτη αναφέρθηκε στην επιτυχημένη παρουσία της ως «Δεβόρα» στη σειρά «Εκείνες Και Εγώ» αλλά και στην απόφαση να απέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα, από την τηλεόραση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Νίκη Σερέτη :

«Απλώς προσπάθησα για πολλά χρόνια να φύγω από αυτό, να καθαρίσω και να πάω κάπου αλλού. Ο κόσμος βέβαια ακόμα και τώρα με αγαπάει σαν «Δεβόρα», στον «Μαύρο Ωκεανό» κι άλλες σειρές που που έχω κάνει αλλά ήθελα πια να φύγω. Να εξελιχθώ… Ένιωσα και μετά την ψυχοθεραπεία που έκανα ότι θέλω να ανοίξω τα φτερά μου γιατί δεν είμαι εκεί!

Σαφέστατα αγαπώ την τηλεόραση, απλώς οι ρόλοι που θα ήθελα να κάνω, δεν έρχονται. Οπότε ο κόσμος νομίζει ότι τα παράτησα και κάνω κάτι άλλο. Συνεχίζω με το θέατρο αλλά σε πράγματα που με συγκινούν με μια πιο δύσκολη συνθήκη, πιο ταλιμπάν αλλά είναι η καρδιά μου εκεί».

«Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία μετά από κρίσεις πανικού που πάθαινα» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Νίκη Σερέτη, προσθέτοντας ότι:

«Έρχεται κάποια στιγμή το σώμα, αν δε θέλει η ψυχή να καταλάβει και σε ταρακουνά και σε αφυπνίζει».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024