Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή φωτογραφία για την επέτειο γάμου της
Η Δούκισσα Νομικού γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Δούκισσα Νομικού γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η όμορφη παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον Δημήτρη Θεοδωρίδη τον Ιούνιο του 2017 φορώντας ένα ρομαντικό νυφικό σχεδιασμένο από την Σήλια Κρηθαριώτη.
Έκτοτε το ζευγάρι, έχει αποκτήσει δύο παιδάκια, τον Σάββα και την Αναστασία.
Επέτειος γάμου για την Δούκισσα
Με αφορμή, λοιπόν, την ιδιαίτερη αυτή μέρα η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie με τον σύζυγό της, θέλοντας να του ευχηθεί για την επέτειό τους.
«Χρόνια μας πολλά μωρό μου. Στα 100. #happyanniversary #3yearsandcounting #hubby #myrockstar» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε η Δούκισσα Νομικού.
Δείτε την δημοσίευση
- «Υπερτυφώνας» απειλεί νησιά των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό – Ριπές ανέμων ως και 314 χιλιομέτρων την ώρα
- LIVE: Κολομβία – Γκάνα
- Γάζα: Η τύχη της έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο – «Το Ισραήλ κάνει ό,τι θέλει» και κανένας δεν αντιδράει
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Ο Δαβίδ ήταν ψυχάρα, αλλά ο Γολιάθ… είχε Μέσι! (vids)
- Συρία: Παραπέμπονται στη δικαιοσύνη ύποπτοι για τη βία που ξέσπασε στη Σουέιντα
- Παραίτηση του πρωθυπουργού της Μολδαβίας Μοντεάνου στη δίνη σκανδάλων




