Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέες αποκαλύψεις του MEGA για τα πάρτι στις βίλες της Μυκόνου

Νέες αποκαλύψεις του MEGA για τα πάρτι στις βίλες της Μυκόνου

Νέες αποκαλύψεις για τo πώς διοργανώνονται τα πριβέ πάρτι στο νησί των ανέμων φέρνει στο φως το «LIVE NEWS»

Νέες αποκαλύψεις για τo πώς διοργανώνονται τα πριβέ πάρτι στο νησί των ανέμων φέρνει στο φως το «LIVE NEWS».

Κοινό μυστικό, τουλάχιστον μεταξύ των μυημένων, οι μυστικές προσκλήσεις, όπως αυτή που έφταναν στα κινητά των ενδιαφερόμενων. Στο ίδιο μήνυμα επισυνάπτονται κανονικά και οι συντεταγμένες της βίλας αλλά και φωτογραφίες προκειμένου η πρόσβαση να είναι εύκολη.

Στην τιμή περιλαμβάνονται σχεδόν όλα, μουσική από τους πιο γνωστούς DJs στον κόσμο άφθονο αλκοόλ, μυσταγωγικές τελετές, μέχρι οι πιο πιθανές και απίθανες ναρκωτικές ουσίες που διαφημίζονται στο διαδίκτυο ως ελιξίρια, όπως καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες του νησιού.

Χιλιάδες τουρίστες μετακινούνται με βανάκια κάθε βράδυ από τα beach bar και τα bar του νησιού εκεί μέχρι τα ξημερώματα.

Με security τα πάρτι στις βίλες

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι καταστηματάρχες, οι βίλες φρουρούνται από security που έχουν πάρει σαφείς και αυστηρές οδηγίες να ελέγχουν την πρόσβαση, ώστε να μην μπορεί κανένας τρίτος να εισέλθει στον χώρο του πάρτι χωρίς να έχει πάρει την απαραίτητη πρόσκληση, έχοντας φυσικά προπληρώσει για την είσοδό του εισιτήριο που ξεκινά από τα 1.000 ευρώ και αυξάνεται ανάλογα με τις έξτρα παροχές που περιλαμβάνονται στα πακέτα τα οποία πωλούνται διαδικτυακά…

Kάποιοι από τους διοργανωτές των εν λόγω events έφτασαν στο σημείο να δημιουργήσουν και ιστοσελίδα προκειμένου να αλιεύσουν πελάτες και να εισπράξουν την αμοιβή τους που μεταφράζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, δεδομένου ότι προσελκύουν και χιλιάδες τουρίστες που δεν έχουν αντίρρηση να πληρώσουν αδρά.

Το εν λόγω site με το πρόσχημα ομιλιών και διαλογισμού διοργανώνει πριβέ πάρτι σε διαφορετικές βίλες κάθε ημέρα, ώστε να μην μπορούν να τους εντοπίσουν οι αρμόδιες αρχές.

Με τιμοκατάλογο στα πάρτι

Για να γίνεις μέλος πληρώνεις το εξωφρενικό ποσό των 1.400 ευρώ, ενώ οι τιμές εισόδου για τα events ανά άτομο ή τραπέζι ξεκινούν από 500-1.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν και τα 10.000 ευρώ χωρίς βέβαια να εκδίδονται φορολογικές αποδείξεις.

Δυνατά λοιπόν πορτοφόλια και απόλυτη ηδονή δίνουν και παίρνουν στις «σουίτες της αμαρτίας», κάτι που στην εποχή που βρισκόμαστε είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και η τοπική αρχή προσπαθεί να βάλει ένα φρένο.

Ανοχιτό παραμένει το μπαρ της Μυκόνου

Ανοιχτό παραμένει ωστόσο το επίμαχο μπαρ στο νησί των ανέμων, ενώ έπρεπε να έχει κλείσει από Δευτέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, υπήρχαν φήμες ότι το λουκέτο θα μεταφερθεί τον Οκτώβριο, κάτι που δεν ισχύει.

Ο δήμαρχος μάλιστα του νησιού, αφουγκραζόμενος ότι οι επιχειρηματίες δεν μπορούν να ελέγχουν τον κόσμο στα στενά της Μυκόνου, που καταλήγουν έξω από μαγαζιά, εξετάζει μια εφαρμογή που θα βλέπει πόσα σήματα τηλεφώνου εκπέμπονται από τα στενά.

Θα λειτουργεί όπως αντίστοιχα το μήνυμα της Γενικής Γραμματείας Προστασίας Πολίτη, ώστε να αραιώνει ο συγχρωτισμός.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024