
Πέθανε ο 45χρονος ναυτικός που τραυματίστηκε εν πλω
Ο 45χρονος Β μάγειρας του πλοίου που παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Έχασε τελικά τη ζωή του ο 45χρονος ναυτικός, μέλος του πληρώματος του “BLUE STAR CHIOS”, που κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγραμματισμένου δρομολογίου του πλοίου (Πειραιάς – Πάτμος – Λειψοί – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Σύμη – Ρόδος – Κάρπαθος – Κάσος), έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί. Το πλοίο, μετά το συμβάν πραγματοποίησε έκτακτη προσέγγιση στο λιμάνι του Σύρου.
Ο 45χρονος Β μάγειρας του πλοίου που παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»
- Euroleague: Οι ώρες που θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four – Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός
- Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή
- Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, συγχαρητήρια στη Βαλένθια»
- Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 3-0: Oι «Πολίτες» νίκησαν εύκολα και περιμένουν γκέλα της ‘Αρσεναλ



