Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κύργιος: «Δεν πάω για Grand Slam, προτιμώ να πίνω μπύρες»

Κύργιος: «Δεν πάω για Grand Slam, προτιμώ να πίνω μπύρες»

Ο Νικ Κύργιος έδειξε και πάλι πόσο... σοβαρά παίρνει το τένις.

Δηλώσεις που προκαλούν συζήτηση για ακόμα μια φορά έκανε ο Νικ Κύργιος, ο οποίος επιμένει να μην έχει προπονητή, μιας και… πληρώνονται υπερβολικά ακριβά, όπως λέει, ενώ πρόσθεσε ότι προτιμά να κάτσει να πιει μπύρες από το να πάει σε Grand Slam.

«Προσωπικά, πιστεύω πως ο προπονητής είναι λίγο σπατάλη χρημάτων, επειδή πληρώνονται υπερβολικά πολύ. Ξέρω ότι μπορώ να γίνω καλύτερος από άποψη φυσικής κατάστασης, μπορώ να γίνω πιο δυνατός, αλλά δεν χρειάζομαι κάποιον να μου το πει.

Δε νομίζω ότι ένας προπονητής θα μου προσθέσει αξία. Απλά θεωρώ ότι ένας κόουτς δεν είναι έτοιμος να χειριστεί αυτό το rollercoaster του να με προπονεί – και δεν θέλω να τους κάνουν να το περάσουν αυτό, θα είναι ένας εφιάλτης.

Δεν θα είναι αυτό που νομίζεις ότι θα είναι, το εγγυώμαι, και δεν θα τους το κάνω αυτό διότι θα είναι εγωιστικό να πω «είμαι έτοιμος να έχω προπονητή» και μετά να τους βάλω να περάσουν όλο αυτό», είπε ο Κύργιος και πρόσθεσε.

«Δεν έχω στόχο να κερδίσω Grand Slam, απλά θέλω να το κάνω με τον τρόπο μου, να περνάω καλά και να παίζω. Δεν πιστεύω, άλλωστε, πως το σώμα μου θα μπορούσε να αντέξει για επτά αγώνες ενός Grand Slam, που πιθανώς να είναι 3-4 ώρες ο καθένας, αλλά είμαι εντάξει με αυτό.

Το να πάρω προπονητή θα ήταν ανώφελο, δεν θέλω να τους σπαταλήσω τον χρόνο. Γιατί να μη δουλέψει ο προπονητής με κάποιον άλλο που έχει όλους αυτούς τους στόχους και θέλει να πετύχει όλα αυτά τα πράγματα στο άθλημα».

Τέλος ανέφερε πως θα μπορούσε να πίνει μπύρες μετά από κάθε αγώνα και να είναι χαλαρός… «Αν μπορούσα, απλά θα έπινα μπύρες μετά από κάθε αγώνα μου. Απλά θέλω να είμαι χαλαρός. Νομίζω πως το άθλημα το έχουν πάρει πολύ σοβαρά».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024