Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόβει την ανάσα η τρελή πορεία ΙΧ που «θέρισε» μοτοσικλετιστή στην Κρήτη

Κόβει την ανάσα η τρελή πορεία ΙΧ που «θέρισε» μοτοσικλετιστή στην Κρήτη

Κόβει την ανάσα το βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ένα ασημί ΙΧ πέφτει με ταχύτητα πάνω σε άτυχο μοτοσικλετιστή στην Κρήτη.

Κόβει την ανάσα το βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ένα ασημί ΙΧ πέφτει με ταχύτητα πάνω σε άτυχο μοτοσικλετιστή στην Κρήτη.

Ο 24χρονος ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού που από τη μία στιγμή στην άλλη εκσφενδονίζεται στον αέρα και μετά στην άσφαλτο στο βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα κλειστού κυκλώματος μίλησε στο live news για την απίστευτη περιπέτεια του.

Είναι τα τελευταία καρέ του συγκλονιστικού τροχαίου που έχει παγώσει όλη την Κρήτη. Ένα ασημί αυτοκίνητο κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ανεξέλεγκτο πέφτει πάνω στην μηχανή του 24χρονου ανθυποπλοίαρχου του εμπορικού ναυτικού.

Ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίζεται στον αέρα, ο φίλος του που τον ακολουθεί γλιτώνει για λίγα εκατοστά και το ασημί ΙΧ καρφώνεται λίγα μέτρα παρακάτω σε έναν μαντρότοιχο.

Συγκλονίζει ο άτυχος μοτοσικλετιστής 

«Φυσικά και το είδα όλο το είδα το αυτοκίνητο του έφευγε, έφευγε με τις πάντες μπήκε στην στροφή με πάνω από 120 χιλιόμετρα, του έφευγε με πόρτες έμπαινε μέσα στην στροφή και εγώ το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν εκείνη την στιγμή δεν είχα δευτερόλεπτα κλάσματά που ήταν λέω στρίβω δεξιά ή στρίβω αριστερά και πριν πάρω την απόφαση καν είχε πέσει πάνω μου. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να πάρω μία ανάσα ένα τέτοιο και λέω ετοιμάσου, δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτε» δήλωσε ο μοτοσικλετιστής.

Ο ίδιος προσέθεσε:

«Εγώ ήμουν πλήρης φορούσα τα πάντα, safety first που λένε, στα καράβια αυτό το πράγμα είναι το νούμερο ένα που λέμε, κράνος γάντια μπουφάν, τα γάντια μου τα συνέθλιψε αν τα δείτε, το γάντι δηλαδή το αριστερό που έφαγε τον χτύπο».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024