Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Κατέληξε γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη - Στους 182 οι νεκροί

Κοροναϊός: Κατέληξε γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη – Στους 182 οι νεκροί

Μια γυναίκα 59 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μια γυναίκα 59 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η άτυχη 59χρονη είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 3 Ιουνίου και άμεσα διασωληνώθηκε και εισήχθη στην εντατική. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από πολλά υποκείμενα νοσήματα.

Συνολικά, τα θύματα του κοροναϊού στη χώρα μας ανέρχονται σε 182.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο είχε πεθάνει από τον κοροναϊό 72χρονος άνδρας στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Συναγερμός στη Λάρισα: Εισαγόμενο κρούσμα από Αμερική

Την ίδια ώρα, προβληματισμό προκαλούν οι τοπικές αναζωπυρώσεις κρουσμάτων του κοροναϊού.

Στο νοσοκομείο της Λαμίας μεταφέρθηκε ένας 85χρονος όπου διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Ο 85χρονος είχε έρθει στη Λαμία, από την Αμερική. Εμεινε  για 14 ημέρες σε καραντίνα. Όμως μετά το τέλος του περιορισμού παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο της πόλης.

Τόσο τα συμπτώματα όσο και η κλινική του εικόνα οδηγούσαν σε «ύποπτο» κρούσμα. Το δεδομένο δε ότι είχε έρθει από την Αμερική, ενέτεινε την ανησυχία.

Το τεστ επιβεβαίωσε τους φόβους αφού διαπιστώθηκε ότι ο 85χρονος φέρει τον ιό. Ο 85χρονος θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Λάρισας, που είναι και το βασικό νοσοκομείο αναφοράς για την Κεντρική Ελλάδα

Ανησυχία στον Βόλο

Επτά είναι τα κρούσματα του κοροναϊού στον Βόλο. Αρχικά, είχε βρεθεί θετική μία 30χρονη έγκυος γυναίκα και ο σύζυγός της.

Θετικό στον κοροναϊό βρέθηκε και το δίχρονο κοριτσάκι του, καθώς και ένα φιλικό ζευγάρι της οικογένειας.

Το δίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου νοσηλεύεται και παρακολουθείται από τους γιατρούς. Ο πατέρας της 30χρονης που βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν έχει υποβληθεί σε τεστ, ενώ η μητέρα της που βρίσκεται στην Αθήνα υποβλήθηκε κατόπιν παρέμβασης του ΕΟΔΥ σε τεστ σε κλινική και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, συναγερμός έχει σημάνει σε δύο σχολικές μονάδες της Νέας Ιωνίας Βόλου, αφού τα πεθερικά της γυναίκας είναι γυμναστές και επέστρεψαν στα μαθήματα την προηγούμενη εβδομάδα. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ για να οργανωθούν οι ιχνηλατίσεις, σε περίπτωση που κι εκείνοι έχουν νοσήσει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024