
To ΝΒΑ… τσεκάρει το γερμανικό πρωτάθλημα
Η κορυφαία λίγκα του πλανήτη, είναι σε επικοινωνία με την BBL και μαζεύει πληροφορίες για τη δική της επανεκκίνηση.
To NBA ετοιμάζει την επιστροφή του μέσα στο τέλος του Ιουλίου. Απο την μεριά του βέβαια το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη οφείλει να τσεκάρει τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο λόγος;
Οι άνθρωποι του ΝΒΑ είναι σε επικοινωνία με την γερμανική λίγκα, ώστε να μάθουν λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος μετά την πανδημία.
Είναι εύλογο την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα, με τους ανθρώπους της BBL να έχουν λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ασφάλεια των αθλητών και όλου του προσωπικού που θα βρεθεί στην Audi Dome του Μονάχου.
Η Bundesliga κάνει τζάμπολ σήμερα (06/06) με τις αναμετρήσεις Γκέτιγκεν – Κράιλσχαϊμ (17:30) και Μπάγερν Μονάχου – Ουλμ (21:30), σε ένα πρωτάθλημα 10 ομάδων, που θα δώσουν συνολικά 36 παιχνίδια για τον τελικό πρωταθλητή.
Οι αρχές της λίγκας έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας, καθώς κάποιοι παίκτες φορούν ακόμα και συσκευές ανίχνευσης, για να γίνει ιχνηλάτηση του ιού, σε περίπτωση κρούσματος.
- Ιράν: Ο Τραμπ θέτει μόνος του προθεσμίες και μετά τις ακυρώνει – Απάντηση στην «αναστολή επίθεσης»
- Πώς η μοναξιά επηρεάζει την καρδιάς μας;
- ΔΥΠΑ: Ειδικά προγράμματα 15.000 θέσεων για Δήμους και Περιφέρειες
- Τροχαίο στην Πετρούπολη: Νεκρός 36χρονος οδηγός
- Greece Approves Purchase of Bergamini Frigates
- Συνταγές: Δύο πιάτα με noodles στα… γρήγορα

