Από… χίλια κύματα πέρασε το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο, το οποίο τελικά δε θα πραγματοποιηθεί καθόλου αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού αποφασίστηκε η οριστική αναβολή του.

Το παιχνίδι ήταν αρχικά να γίνει αύριο, με τον Ατρόμητο να στέλνει επιστολή και να κάνει λόγο για τις υγειονομικές συνθήκες του ματς. Η Λίγκα σε συνεννόηση με τις ομάδες αποφάσισε να το μεταφέρει για την Κυριακή, αλλά πριν από λίγο έγινε γνωστό πως δε θα πραγματοποιηθεί καθόλου.

Η αποστολή του Ατρόμητου, λοιπόν, δε θα ταξιδέψει για την Ξάνθη, με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν πως θα υπάρξει προπόνηση στις 11 το πρωί στο Μαζαράκη.

Ο λόγος της απόφασης δεν έχει να κάνει τόσο με την υπάρχουσα κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, άρα δεν συντρέχει και λόγος πανικού, όσο με το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί στο 100% ο έλεγχος που πρέπει να γίνει και επιπλέον δεν έχουν προκύψει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Με αυτό το σκεπτικό θεωρήθηκε σωστό να μην υπάρξει το οποιοδήποτε ρίσκο για τη διεξαγωγή ενός αγώνα και αντίθετα θα εξεταστεί η πραγματοποίηση του ματς, όταν οι υγειονομικές Αρχές θα έχουν στα χέρια τους όλα τα δεδομένα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή της Ξάνθης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr