
Απίστευτο παραλήρημα της Ραχήλ Μακρή για τον Φλόιντ: Ο Σόρος, ο Τραμπ, οι τζιχαντιστές και ο κοροναϊός
Ξαναχτύπησε με αφορμή τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό η Ραχήλ Μακρή
Ξαναχτύπησε με αφορμή τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό η Ραχήλ Μακρή.
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φαίνεται όμως ότι για άλλη μια φορά συμμερίζεται τις απίθανες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να αμφισβητεί ακόμη και τη δολοφονία, λέγοντας ότι πέθανε από… κοροναϊό.
Σημειώνεται, δε, ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας του έδειξαν ότι έπασχε από κοροναϊό, αλλά αυτό δεν είχε καμία σχέση με την αιτία θανάτου του, που ήταν ασφυξία από το γόνατο του αστυνομικού στο λαιμό του και η οποία οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή.
«Τελικά πέθανε από κορονοιό όχι από ασφυξία όπως λένε τα ΜΜΕ;» θα αναρωτηθεί μεταξύ άλλων η πρώην βουλευτής.
Μάλιστα, η Ραχήλ Μακρή προχωρά ακόμα ένα βήμα παραπάνω και προσδιορίζει τον Φλόιντ ως πρωταγωνιστή σε ταινίες πορνό.
«Το cbs λέει ότι γνωρίζονταν με τον αστυνομικό και ότι δούλευαν στο ίδιο club. Όπου γράφουν το όνομά του σε πορνό σβήνουν τα πάντα. Αλλά η εταιρία πορνό που έχει τα δικαιώματα δεν το έχει σβήσει και γυρίζει παντού. Το βίντεο πορνό εννοώ» αναφέρει σε ανάρτησή της.
Σε άλλη ανάρτηση και απαντώντας σε σχόλιο θαυμαστή της, γράφει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι φήμες υπάρχουν οι τσόντες. Πορνό, ναρκωτικά, εκβιασμοί, συλλήψεις για εφόδους σε σπίτια. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του για την θυσία της ΝΤΠ . Κρίμα στον άνθρωπο. Καλό παλικάρι».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναρτήσεις αφού τροποποιήθηκαν αρκετά, στο τέλος διεγράφησαν.
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Αρκάς: Σε καλοκαιρινή διάθεση
- Το να μην κάνουμε τίποτα δεν είναι κακό
- Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος το Σάββατο – Σε «πορτοκαλί» συναγερμό η Κρήτη




