
Οι Σταγιάτες αποδοκίμασαν έντονα τον προκλητικό Μπέο: «Φύγε ρε κοπρίτη»
Ο δήμαρχος Βόλου πήγε με αστυνομική συνοδεία κι έβρισε τους κατοίκους οι οποίοι παλεύουν για να διαχειρίζονται οι ίδιοι το νερό τους
Ανεπιθύμητος είναι ο δήμαρχος του Βόλου στο χωριό των Σταγιατών, κάτι που το έδειξαν οι κάτοικοι το πρωί της Παρασκευής.
Ο Μπέος, μετέβη στην περιοχή με συνοδεία αστυνομικών και τους κατοίκους να αντιδρούν έντονα στην παρουσία του. Μάλιστα, μίλησε για άλλη μια φορά με σκαιότατο τρόπο κατά των Σταγιατών στο Πήλιο, οι οποίοι με δημοψήφισμα αποφάσισαν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους και να μην επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση του νερού της πηγής τους.
Οι κάτοικοι, όπως αναμενόταν, αντέδρασαν με την προκλητική παρουσία του Μπέου με πολλούς από αυτούς να του λένε ότι είναι ανεπιθύμητος και εκείνος να τους χαρακτηρίζει ως κοπρίτες αλλά να του απαντούν με τον ίδιο τρόπο.
«Είσαι άσχετος», φώναζαν στον δήμαρχο και του ζητούσαν να φύγει. «Αφήστε τον να εκτεθεί». «Οχι ο τσαμπουκάς στους Σταγιάτες, έξω ρε», του έλεγαν.
«Αστε τις μαγκιές αυτές κοπρίτες», φώναζε ο δήμαρχος. «Δεν έχεις επιχειρήματα, φύγε από δω κοπρίτη. Πάρε το σινάφι σου και φύγετε», του έλεγαν οι κάτοικοι.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέος έχει ανοίξει πόλεμο με το χωριό για το νερό κι έχει επιτεθεί με άθλιο τρόπο κατά του τραγουδοποιού, Αλκίνοου Ιωαννίδη ο οποίος στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων.
Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=A2AR-OJ_IUk&feature=emb_logo
- Πάνω από πέντε χιλιάδες εκτοπισμένοι στην Αϊτή εξαιτίας συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών
- Έρευνα: Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην κίνηση και την ψυχική υγεία;
- Ελλιπής ο εμβολιασμός ενηλίκων – Αγνοούν τους κινδύνους και την ανάγκη εμβολιασμού οι Έλληνες
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Γιατί μια μούμια να κρύβει μέσα της απόσπασμα της «Ιλιάδας»;
- Αυτή είναι η μια λέξη που μας καταπιέζει






