Οι Σταγιάτες αποδοκίμασαν έντονα τον προκλητικό Μπέο: «Φύγε ρε κοπρίτη»
Ο δήμαρχος Βόλου πήγε με αστυνομική συνοδεία κι έβρισε τους κατοίκους οι οποίοι παλεύουν για να διαχειρίζονται οι ίδιοι το νερό τους
Ανεπιθύμητος είναι ο δήμαρχος του Βόλου στο χωριό των Σταγιατών, κάτι που το έδειξαν οι κάτοικοι το πρωί της Παρασκευής.
Ο Μπέος, μετέβη στην περιοχή με συνοδεία αστυνομικών και τους κατοίκους να αντιδρούν έντονα στην παρουσία του. Μάλιστα, μίλησε για άλλη μια φορά με σκαιότατο τρόπο κατά των Σταγιατών στο Πήλιο, οι οποίοι με δημοψήφισμα αποφάσισαν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους και να μην επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση του νερού της πηγής τους.
Οι κάτοικοι, όπως αναμενόταν, αντέδρασαν με την προκλητική παρουσία του Μπέου με πολλούς από αυτούς να του λένε ότι είναι ανεπιθύμητος και εκείνος να τους χαρακτηρίζει ως κοπρίτες αλλά να του απαντούν με τον ίδιο τρόπο.
«Είσαι άσχετος», φώναζαν στον δήμαρχο και του ζητούσαν να φύγει. «Αφήστε τον να εκτεθεί». «Οχι ο τσαμπουκάς στους Σταγιάτες, έξω ρε», του έλεγαν.
«Αστε τις μαγκιές αυτές κοπρίτες», φώναζε ο δήμαρχος. «Δεν έχεις επιχειρήματα, φύγε από δω κοπρίτη. Πάρε το σινάφι σου και φύγετε», του έλεγαν οι κάτοικοι.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέος έχει ανοίξει πόλεμο με το χωριό για το νερό κι έχει επιτεθεί με άθλιο τρόπο κατά του τραγουδοποιού, Αλκίνοου Ιωαννίδη ο οποίος στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων.
Δείτε το βίντεο
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)






















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442