Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Εθνική Τράπεζα με τη Σ. Καρύδη παραδίδουν μαθήματα Internet Banking για κάθε ηλικία!

Η Εθνική Τράπεζα με τη Σ. Καρύδη παραδίδουν μαθήματα Internet Banking για κάθε ηλικία!

Όλοι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τις συναλλαγές μας, μέσω του Internet & Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας

Όλοι, ακόμα και όσοι δεν είμαστε απόλυτα εξοικειωμένοι με την πραγματοποίηση τραπεζικών συναλλαγών ηλεκτρονικά, θέλουμε να κερδίζουμε χρόνο, άνεση και ευκολία. Και είναι αλήθεια ότι, χάρη στις νέες τεχνολογίες, κάθε συναλλαγή μας βρίσκεται μόλις μερικά κλικ μακριά. Αν διστάζετε να αξιοποιήσετε τα ψηφιακά μέσα για τις τραπεζικές σας ανάγκες, μερικά ταχύρρυθμα και ευχάριστα μαθήματα Internet Banking από την Εθνική Τράπεζα είναι αρκετά για να σας αλλάξουν γνώμη. Ειδικά από τη στιγμή που το ρόλο της δασκάλας σας αναλαμβάνει η ταλαντούχα ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη.

Μερικοί άνθρωποι έχουν τη λανθασμένη εντύπωση πως η πραγματοποίηση μιας ψηφιακής τραπεζικής συναλλαγής είναι μια δύσκολη διαδικασία, ιδιαιτέρως αν, λόγω ηλικίας, δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι απλά. Τόσο απλά, ώστε να αρκούν μερικά ολιγόλεπτα βίντεο για να μπορέσει ο καθένας να πραγματοποιήσει μια τραπεζική συναλλαγή με μεγαλύτερη άνεση από τον υπολογιστή του.

Ακριβώς αυτός είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας «Μάθε με την Εθνική». Μέσα από σύντομα, διασκεδαστικά αλλά και αναλυτικά βίντεο, η Σμαράγδα Καρύδη μαθαίνει σε όλους μας πώς να αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει η σύγχρονη τραπεζική, ανεξαρτήτως… ηλικίας.

Παρακολουθώντας το υλικό που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα, μπορούμε αμέσως να αξιοποιήσουμε την αναβαθμισμένη πλατφόρμα Internet & Mobile Banking της Τράπεζας για την πραγματοποίηση βασικών τραπεζικών συναλλαγών, από την απόκτηση κωδικών πρόσβασης μέσα από το κινητό μας και την online πληρωμή λογαριασμών, μέχρι την online μεταφορά χρημάτων και τον online έλεγχο των κινήσεων των δανείων, των καρτών και των λογαριασμών μας.

Η πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας, ΄Μάθε με την Εθνική’, ενισχύεται από την εκπαιδευτική γραμμή 211 100 1111, όπου μπορούμε να καλέσουμε για να λύσουμε κάθε επιπλέον απορία μας, αλλά και να ζητήσουμε καθοδήγηση βήμα – βήμα για την επιτυχή ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών μας, σε περίπτωση που είναι αναγκαίο.

Και μην ξεχνάμε ότι, εκτός από τα εκπαιδευτικά βίντεο με τη Σμαράγδα Καρύδη, η Εθνική Τράπεζα έχει δημιουργήσει και αντίστοιχα βίντεο, όπου εξηγούνται τα βήματα διάφορων, καθημερινών τραπεζικών συναλλαγών που μπορούν να πραγματοποιηθούν ψηφιακά μέσω του  NBG Internet & Mobile Banking. Επιπλέον, ο καθένας μας μπορεί μέσα από τα βίντεο της Εθνικής Τράπεζας να εξοικειωθεί και με την πραγματοποίηση συναλλαγών στα ΑΤΜs της Τράπεζας, τα οποία βρίσκονται σε περισσότερα από 1480 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε όλα τα εκπαιδευτικά βίντεο της Εθνικής Τράπεζας εδώ, για να μάθετε!

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024