Το MEGA στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Τζορτζ Φλόιντ
Στη Μινεάπολη, στο σημείο της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ, βρέθηκε ο ανταποκριτής του MEGA, Πέτρος Κασφίκης, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού από αστυνομικό, η οποία έχει βάλει φωτιά σε ολόκληρη τη χώρα
Στη Μινεάπολη, στο σημείο της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ, βρέθηκε ο ανταποκριτής του MEGA, Πέτρος Κασφίκης, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού από αστυνομικό, η οποία έχει βάλει φωτιά σε ολόκληρη τη χώρα.
Στο σημείο τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν πολλοί καλλιτέχνες και έπαιζαν μουσική και τραγουδούσαν, πολύς κόσμος πήγε επίσης να αφήσει ένα λουλούδι και να ανάψει ένα κερί, αλλά και γονείς με τα παιδιά τους. Στο δρόμο υπάρχουν ζωγραφιές που έκαναν παιδιά.
Δείτε επίσης: «Οχυρώνουν» τα καταστήματα της Νέας Υόρκης για να τα σώσουν από τις λεηλασίες
Μέσα από τις στάχτες της καμένης πόλης, αναδύθηκε ένα κίνημα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης.
Στο σημείο της δολοφονίας Φλόιντ, υπάρχουν εθελοντές που έχουν στήσει ένα υπαίθριο σούπερ μάρκετ και προσφέρουν τα πάντα δωρεάν σε όποιον τα χρειάζεται.
Οι δρόμοι είναι όλοι κλειστοί, τα καταστήματα είναι σφραγισμένα, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να μην έχει πρόσβαση ακόμα και σε είδη πρώτης ανάγκης.
Δείτε επίσης: Οι διαδηλωτές αγνοούν τις απειλές Τραμπ – Χιλιάδες φωνές κατά του ρατσισμού
- Οι Γάλλοι φουλάρουν βενζίνη στην Ισπανία και οι Γερμανοί στη… Γαλλία
- Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Βιρτζίνια: Το FBI αντιμετωπίζει την επίθεση ως «τρομοκρατική ενέργεια»
- Το Netflix έβαλε στο μάτι τον αθάνατο έρωτα των Φρίντα Κάλο και Ντιέγκο Ριβέρα – Ετοιμάζει σειρά
- Χάκερ διέγραψαν όλα τα αρχεία της αμερικανικής εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας ως αντίποινα για το σχολείο στη Μινάμπ
- Τσέλιε – ΑΕΚ: Τρία γκολ στο ημίχρονο η «Ένωση» κι ένα ακόμη στο 49′ (vids)
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι έκλεισε το Μπρεντ – Αρνητικό ρεκόρ από τον Αύγουστο του 2022



