
Γερμανία: Η Ελλάδα και η Κύπρος μεταξύ των βασικών προορισμών της TUI
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της TUI για την Γερμανία, τον Μάρεκ Άντριστσακ, οι Βαλεαρίδες, τα Κανάρια, η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Κύπρος θα αποτελέσουν τις βασικές αγορές για την φετινή περίοδο, ενώ προγράμματα διακοπών θα υπάρχουν και για την Κροατία και τη Βουλγαρία.
Η Ελλάδα και η Κύπρος περιλαμβάνονται μεταξύ των κυριότερων ταξιδιωτικών προορισμών του γερμανικού τουριστικού Ομίλου TUI, ο οποίος ξεκινά το φετινό του πρόγραμμα στις 17 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της TUI για την Γερμανία, τον Μάρεκ Άντριστσακ, οι Βαλεαρίδες, τα Κανάρια, η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Κύπρος θα αποτελέσουν τις βασικές αγορές για την φετινή περίοδο, ενώ προγράμματα διακοπών θα υπάρχουν και για την Κροατία και τη Βουλγαρία. Η πρώτη πτήση της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί στο Φάρο του Αλγκάρβε, στην Πορτογαλία, και ενδεχομένως στην Μαγιόρκα, ενώ, σε συνεργασία με την τοπική κυβέρνηση των Βαλεαρίδων, θα υλοποιηθεί δοκιμαστικό πρόγραμμα στο δεύτερο μισό του μήνα, με περιορισμένο αριθμό τουριστών.
«Η κυβέρνηση αποφάσισε να άρει τώρα την ταξιδιωτική οδηγία της για τις χώρες της ΕΕ και τέσσερις ακόμη χώρες της Ευρώπης. Είναι σημαντικό βήμα για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, προκειμένου να μπορούν να παρουσιάσουν εγκαίρως πακέτα διακοπών», δηλώνει ο κ. Άντριστσακ στο περιοδικό «Business Insider» και προσθέτει ότι η εταιρία του έχει ήδη ετοιμάσει έκτακτο πρόγραμμα για τις πιο αγαπημένες χώρες των Γερμανών για διακοπές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μικρές εβδομαδιαίες μεταβολές για το πετρέλαιο
- Μια ανάσα πριν από τις θερινές εκπτώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Ολυμπιακός: Βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία
- Ο Άνταμ Σάντλερ τέλεσε τον γάμο των Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι
- Μαρούσι: Τοίχος έπεσε στην αυλή διπλανής οικίας – Ένας τραυματίας
- Σούπερ μάρκετ: Η επόμενη ημέρα του πλαφόν – Τα προϊόντα που μπαίνουν στο «καλάθι» των μειώσεων





