Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με νέες μοτοσυκλέτες ενισχύεται η ομάδα ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας

Με νέες μοτοσυκλέτες ενισχύεται η ομάδα ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας

Δωρεά του ομίλου της Μοτοδυναμικής στην ΕΛΑΣ

Την ενίσχυση της ομάδα ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας με καινούργιες μηχανές, προωθεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛΑΣ. Στο πλαίσιο αυτό ο όμιλος της Μοτοδυναμικής και ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος δώρισαν στην Αστυνομία μοτοσυκλέτες Yamaha Tracer 700.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε την Τρίτη στις εγκαταστάσεις των γραφείων Διεύθυνσης ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε τις μοτοσυκλέτες.
Στην τελετή παρευρέθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ενώ τον Όμιλο της Μοτοδυναμικής εκπροσώπησαν ο κ. Πάρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ., ο κ. Σωτήρης Χατζίκος, Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Ιωάννης Σώκιαλης, Διευθυντής κλάδου Yamaha.

Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας παρευρέθηκαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης Ταξίαρχος Κώστας Κουτσιβίτης, ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αστυνομικός Διευθυντής Γιάννης Τριαντάφυλλος και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών Αστυνόμος Β’ Πέτρος Λαγουδάκος, ενώ παρόντες ήταν και οι οδηγοί των μοτοσυκλετών.


Οι μοτοσυκλέτες βρίσκονται ήδη σε χρήση από την Ελληνική Αστυνομία από τα μέσα Μαρτίου.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους δωρητές για την προσφορά τους, ενώ ο κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024