Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: Οργή για βίντεο με αξιωματούχο να χαστουκίζει σύρο πρόσφυγα

Τουρκία: Οργή για βίντεο με αξιωματούχο να χαστουκίζει σύρο πρόσφυγα

Ένας βοσκός Σύρος πρόσφυγας χτυπήθηκε βίαια από τούρκους κρατικούς αξιωματούχους στη νοτιοανατολική επαρχία Şanlıurfa της Τουρκίας σύμφωνα με το Al Arabiya.

Τον γύρο των αραβικών μέσων κάνει το βίντεο όπου φαίνεται ένας τούρκος αξιωματικός να επιτίθεται βίαια σε σύρο πρόσφυγα.

Σύμφωνα με την βρετανική έκδοση του Al Arabiya που κυκλοφόρησε και το βίντεο, το συμβάν έλαβε χώρα στη νοτιοανατολική επαρχία Şanlıurfa της Τουρκίας.

Ο άνδρας, ο οποίος συστήθηκε ως ο Ahmed Hilal, πήγαινε στα πρόβατά του στην περιοχή Ceylanpınar όταν αξιωματικοί ασφαλείας από τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικών Επιχειρήσεων (TİGEM) τον σταμάτησαν κοντά σε μια περιοχή που δήλωσαν ότι δεν επιτρέπεται να βρίσκεται.

Δείτε το βίντεο -σοκ

Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε το Al Arabiya, ο Hilal φαίνεται να απαντά στα αραβικά σε ερωτήσεις των κυβερνητικών υπαλλήλων, ενώ λίγο αργότερα ένας από αυτούς  αρπάζει τον πρόσφυγα και τον χτυπά βίαια δύο φορές στο πρόσωπο.

Το βίντεο, που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε οργή σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων.

«Πιστεύει ότι όποιος φοράει στολή μπορεί να χρησιμοποιήσει βία όπου θέλει. Επειδή ξέρει ότι θα ξεφύγει », ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter ο δημοσιογράφος Said Sefa.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024