Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου : Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε την εμφάνισή της
Για την αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα για τη νέα της κόμμωση, που συζητήθηκε έντονα τις προηγούμενες ημέρες, μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου
Για τη νέα εμφάνισή της,και συγκεκριμένα για τη νέα της κόμμωση, που συζητήθηκε έντονα τις προηγούμενες ημέρες, κάνοντας το γύρο του Διαδικτύου και των social media μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.
«Ήταν η ώρα. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου. Ήθελα κάτι εύκολο, να μη χρειάζεται να πηγαίνω κομμωτήριο συνέχεια. Με είχε κουράσει το μαλλί που είχα. Ήθελα κάτι άλλο. Και πήγα στον κομμωτή μου, τον Ιωάννη Αγγελόπουλο, και το κάναμε», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. στο «Secret».
Η ίδια αναφέρθηκε και στους λόγους που πήγε στη Θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετέλαβε των Αχράντων Μυστηρίων.
«Ναι, πήγα και κοινώνησα. Γιατί όχι;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε:
«Κάθισα στην καραντίνα μου, πήρα όλες τις προφυλάξεις και νομίζω ότι ήταν η ώρα μου να κοινωνήσω. Μου έλειπε, δεν είχα πάει και το Πάσχα. Γιατί εγώ το κάνω δύο-τρεις φορές τον χρόνο, όποτε το αισθάνομαι. Δεν φοβήθηκα. Εμένα αυτό με βοήθησε. Το είχα ανάγκη. Τώρα, που είναι σε ύφεση μεγάλη ο ιός, θεωρώ ότι ήταν και μια ευκαιρία ανάτασης της ψυχής. Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή και πολύ βαθιά η πίστη μου».
Τέλος μιλώντας για το πώς βίωσε την πολύμηνη καραντίνα λόγω του κοροναϊού, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δήλωσε:
«Για μένα ο εγκλεισμός ήταν μια ευκαιρία να πάρω μια ανάσα, να κάνω τις προσευχές μου, τον διαλογισμό μου, την ενδοσκόπησή μου και να διαβάσω. Δεν έπληξα, πέρασε ευχάριστα αυτό το διάστημα».
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]
- Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ
- Ο Νετανιάχου ταξιδεύει στις ΗΠΑ και η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Μην τον αφήσεις να τα διαλύσει όλα»
- ΠΑΣΟΚ: Διχασμός στους «πράσινους» συνδικαλιστές για τα μάτια του Παναγόπουλου
- Συνεχίζεται το θρίλερ με τον απαγωγέα της 84χρονης Νάνσι Γκάθρι – Στη δημοσιότητα πλάνα από ένοπλο μασκοφόρο



